2777
2789
عنوان

اگ نامرئی بشی؟

881 بازدید | 111 پست

اگ بتونی واسه یک روز نامرئی بشی کجا میری چیکار میکنی  

من میرفتم طلافروشی یه گونی طلا پر میکردم😐شاسد ب کسی ک دوسش دارمم یسری زدم🥲

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الانم مثل نا مرئی ها هستم نه کسی میبینم نه کسی میبینتم خخخ

😐😐😐نه جدی🙄😂

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

میرم گاو صندوق مادرشوهرم میزنم چیزایی پیشش دارم که هرچی میگم بده نمیده 

😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من نامرئی شدم مثل خودت میام توی طلافروشی🤣🤣

ایول داش😂😂🤍

میرم گاو صندوق مادرشوهرم میزنم چیزایی پیشش دارم که هرچی میگم بده نمیده  😂😂

اوه اوه طلا ملا دارع🙄😐؟

میرفتم اندازه نیازم طلا یا پول برمی‌داشتم مشکلم حل میکردم و پول هامون جمع میکردم همون مبلغ که برداشتم یا بیشتر برای طرف میفرستادم

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
اوه اوه طلا ملا دارع🙄😐؟

طلا چه ارزش داره مدارک مهم دارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میرفتم تک تکشون میکشتم

ای بابا ولی اگ زجرت دادن حقشونه هر چند اگ بتونی و جراتشو داشته باشی ک فک نکنم منوتو داشته باشیم🥲