2789
عنوان

معده درد

43 بازدید | 3 پست

عزیزانی که مشکل معده درد دارن راهنمایی کنن لطفامن بعد از گرفتن کرونا چند دوره دارو استفاده کردم که اخری سوزش وسط سینه شدید گرفتم که میزد به گوش و گلو که دکتر گفت معدته و دارو داد یک هفته خوردم خوب خوب شدم.الان نمیدونم چی خوردم دوباره برگشت.میخام بدونم چه چیزهایی تشدید میکنهرمعده درد را و چه پرهیزهای خوراکی داره و تا چند وقت؟

من معده دردم ناشی از استرس و عصبانیته 

وقتایی هم ک غذام دیر و زود میشه تا خیلی غذای نا سالم میخورم دردش شروع میشه

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
من معده دردم ناشی از استرس و عصبانیته  وقتایی هم ک غذام دیر و زود میشه تا خیلی غذای نا سالم می ...

من ده روز دارو خوردم خوب خوب شدم یکم ترشی خوردم دوباره برگشت یعنی تا اخر عمر باید پرهیز کرد یا دوره اش کوتاه تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ده روز دارو خوردم خوب خوب شدم یکم ترشی خوردم دوباره برگشت یعنی تا اخر عمر باید پرهیز کرد یا دوره ...

بستگی داره وضعت معدت چطور باشه ولی من خاهرم ک معدش بدتره نباید نوشابه ترشی و این چیزا بخوره

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️