2777
2789

مدام با دسته بالا رانندگی میکنم بعد متوجه میشم یادم رفت دستی رو بخوابونم 

حتی دست فرمونم خیلیییی عالیه همه منو مثال میزنن اما … فکر کنم ماشینو داغون کردم

ترمز دستیت ایراد داره که باهاش میتونی رانندگی کنی

با ترمز دستی روشن که نمیشه رانندگی کرد ! اصلا نباید ماشین حرکت کنه

خیلی مواظب باش ماشینو سربالایی و سرپایینی پارک میکنی 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

خب دستی نکش😐با دستی رفتن واقعا ماشینو داغون می‌کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم که یادم میره🥲

خب یه کاغذ بزن تو ماشین 

دستی رو چک کن 

ماشین گرونه حیفه بزنی داغون کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب دستی نکش😐با دستی رفتن واقعا ماشینو داغون می‌کنه 

واقعا جدی جوابشو دادی الان ؟؟؟؟؟؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

واقعا جدی جوابشو دادی الان ؟؟؟؟؟؟

بله .از اول اگه دستی نکشه دیگه لازم نیست یادش بمونه 

مگه خونشون رو سروزیری یا سربالاییه 

شما جواب بهتر داری بفرما

😂😐

اگه نمیدونستی خیلی بیشعوری الان بدون .فقط یه احمق می‌تونه دیگران رو مسخره کنه

زیر ماشین سنگ بزاره عقب جلو نشه 😂

کارما حتی کوچیکترین چیزا روهم میزاره تو کاسه ات

اینجا دونفرو مسخره کردی منتظر جوابش باش

من هیچوقت دستی نمیکشم 

توی دنده روشن و خاموش میکنم 

حواسم هست پام اول بزار دوی کلاچ و ترمز بعد استارت بزنم 

فقط وقتی ماشین از پارکینگ در میارم دستی میکشم میرم درخونه را ببندم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بله .از اول اگه دستی نکشه دیگه لازم نیست یادش بمونه  مگه خونشون رو سروزیری یا سربالاییه  ...

عزیزم یه چیزی تعریف میکنم حق مطلب ادا بشه برات 

یه شب نشسته بودیم دیدیم صدا میاد از کوچه داد و بیداد!

رفتیم بیرون ببینیم‌چه خبره

دیدیم یارو دستی ماشینو نخوابونده بوده، نه سربالایی بود و نه سر پایینی! چندتا جوون میان باهم تکیه میزنن به صندوق عقب ماشین! ماشین سبک بوده یهو میره جلو میفته کنار جوب اب و خودش میره جلو خود ب خود تا جایی که میفته توی راه آب

همونجا که جوب کوچه و خیابون به هم وصل هستن!

میفته توی دریچه که یکم باز بود

ماشین رفته بود توش و ضربه دیده بود !

حالا اصلا سربالایی و پایین ام نباشه خطرناکه

اومدیمو کسی از پشت یا جلو خدای نکرده بزنه به ماشین ! ماشین حرکت میکنه میخوره به حاهای دیگه

که این موردم بخاطر شغل همسرم خودم با چشم دیدم 😂

وقتی میری کلاس رانندگی یه سری ملزمات باید رعایت بشه و چک بشه!

ترمز دستیش خرابه که ماشبن راه میره، درست بود هرکار میکرد نباید حرکت میکرد اون وقت یادش میمونه