اینو بگم من دست خودم نیست خیلی عصبانی می شم و اوت لحظه نتونستم درکش کنم که واقعیه یا نه:)برای اون عنتر برقی که دیشب رهگذر رو خراب کرد:
هاییییی بچچچچچچ(یعنی عوضی)چرا می خای یک گودگرل(دختر خوب)رو خراب کنی؟به نظرم حتی باید برات باعث افتخار باشه که تونستی اسمشو تو پیامت بنویسی:)به کسایی مثل تو می گن انگل جامعه:)فانوسا یکم شل کن با مردم حرف بزن دوست جدید پیدا کن(هرچند دلم به حال اون کسی میخاد با تو دوست شه خیلی می سوزه:/)هر روز ۳۰ دقیقه برو پیاده روی کن گل ها رو بو کن از رنگ آسمون لذت ببر به جای اینکه لنگاتو بندازی رو همو تو این حالت باشی:
خداییش با دوستات برو بیرون باهاشون عکس بگیر خلاصه شل کن بد بچ(معلومه عوضی میده یه معنی دیگم داره خودتون سرچ کنین می فهمین:/ولی منظور من عوضی بود:/)جز اینکه
خودتو شبیه لجن کنی کار دیگه ای نداری میشه بری گمشی؟از زندگی رهگذر:)؟دیدی منو شرمنده کردی الان تو دلم انگار دارن رخت می شورن:)؟خوبت شد بچچچچچ.به نظرم الان ۲ ۳ بسته وازلین برات کمه:/باید کامیون کامیون بیارن دم خونت:)برو بسوززز ای بچچچچچچ.دیدی چجوری شرمندم کردی؟حتی نمدونم اون کاربر الان از من خوشش میاد یا نه ولی کلا می گم از این سایت بری برات بهتره:)تازه یه عذاب وجدان بدی دارم به خاطر اینکه اعصاب یک کسی که کنکور داره رو به هم ریختم:)اون گروه ایتا هم نمدونم خداییش از کجات در آوردی ولی کلا گو تو هل بچچچچچچ(ینی برو به جهنم عوضی:/کلا برای دوستانی که گشادن و حوصله ندارن ترنسلیت باز کنن:/)
بای بچچچچچچ:///
اگرم قضیه رو نگرفتین برین تاپیک قبلی:/