2777
2789
عنوان

وحشی شدین جدیدا:)

369 بازدید | 42 پست

اینو بگم من دست خودم نیست خیلی عصبانی می شم و اوت لحظه نتونستم درکش کنم که واقعیه یا نه:)برای اون عنتر برقی که دیشب رهگذر رو خراب کرد:

هاییییی بچچچچچچ(یعنی عوضی)چرا می خای یک گودگرل(دختر خوب)رو خراب کنی؟به نظرم حتی باید برات باعث افتخار باشه که تونستی اسمشو تو پیامت بنویسی:)به کسایی مثل تو می گن انگل جامعه:)فانوسا یکم شل کن با مردم حرف بزن دوست جدید پیدا کن(هرچند دلم به حال اون کسی میخاد با تو دوست شه خیلی می سوزه:/)هر روز ۳۰ دقیقه برو پیاده روی کن گل ها رو بو کن از رنگ آسمون لذت ببر به جای اینکه لنگاتو بندازی رو همو تو این حالت باشی:

خداییش با دوستات برو بیرون باهاشون عکس بگیر خلاصه شل کن بد بچ(معلومه عوضی میده یه معنی دیگم داره خودتون سرچ کنین می فهمین:/ولی منظور من عوضی بود:/)جز اینکه

خودتو شبیه لجن کنی کار دیگه ای نداری میشه بری گمشی؟از زندگی رهگذر:)؟دیدی منو شرمنده کردی الان تو دلم انگار دارن رخت می شورن:)؟خوبت شد بچچچچچ.به نظرم الان ۲ ۳ بسته وازلین برات کمه:/باید کامیون کامیون بیارن دم خونت:)برو بسوززز ای بچچچچچچ.دیدی چجوری شرمندم کردی؟حتی نمدونم اون کاربر الان از من خوشش میاد یا نه ولی کلا می گم از این سایت بری برات بهتره:)تازه یه عذاب وجدان بدی دارم به خاطر اینکه اعصاب یک کسی که کنکور داره رو به هم ریختم:)اون گروه ایتا هم نمدونم خداییش از کجات در آوردی ولی کلا گو تو هل بچچچچچچ(ینی برو به جهنم عوضی:/کلا برای دوستانی که گشادن و حوصله ندارن ترنسلیت باز کنن:/)

بای بچچچچچچ:///

اگرم قضیه رو نگرفتین برین تاپیک قبلی:/

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

خدایااااااااا توهم میبینی🤦‍♀️😂😂😂

اسی ببخشیددیگه خندم گرفت ازدست شمادهه هشتادیا

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....