2777
2789
عنوان

شوهر مشکوک

1288 بازدید | 25 پست

امروز خونه پدرم بودیم.من ۲ ظهر ناهارم آماده بود.

همون ساعت ۲ ظهر که  رسید خونه موتورش خراب شد .

بهم گفت بابات کی میاد ،من موتورش بگیرم برم خونه حموم. .

تا ساعت ۳ منتظر پدرم بود.

بعد یهو گفت من دارم میرم خونه.

گفتم با چی ؟ 

گفت پیاده میرم.(خونمون نطدی به هم هست.پیاده هم‌میشه رفت)

گفتم کجا میری من دارم میام.

.منم سریع لباس پوشیدم رفتم . دیدم سر خیابون واستاده منتظر کسیه انگاری .

تامنو دید ک دیدمش.تند تند رفت  ک  گمش کنم.یا همراهش نرم.

گفت تو واسه چی داری میای؟ من میخوام برم‌حموم و بیام.

گفتم کی میای 

گفت ساعت ۶ 

گفتم الان ساعت ۳ تا ساعت ۶ حمومی؟؟

گفت نه من ۱ ساعت حموم  میمونم .ساعت ۶  هم میخام بیام خونتون ک موتورم رو ببرم تعمیرات

گفتم ۴ تا شش چیکار میکنی؟بیکار؟؟

گفتم پس الان پیاده روی میریم .پیاده روی میایم خونمون.۲ ساعتی هم بیکار نیستی من کنارتم.

سریع بهانه جور کرد،گفت ن توبمون ناهار درست کن.

گفتم غذا امادست.

باز بهانه،گفت پس بمون من ب بهانه تو بیام خونتون.

گفتم چرا ب بهانه من؟

چه عجیب 

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بعد 

گفتم

موتورت خونه ماست.ب بهانه موتور میایم خونمون..

بازم گفت نه.نمیخاد بیای

یهو دیدم دامادش و خواهرش با ماشین رسیدن، گفتنسوار شین.

شوهرم  سوار شد و در رو بست.

منو آدم حساب نکرد. ک اول من سوار شم.

اصلا این میگم ب کنار .

نشست در رو بست.انگاری من آدم نبودم ..

یهو خواهر شوهرم خندید در رو باز کرد . گفت سوار شو.

گفتم‌مرسی مزاحمش نمیشم.

در رو بستم اومدم خونه پدرم.

بهش گفم به قرارت برس..

مزاحمت نمیشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی کجا میخواسته بره؟

واقعا حس بدی پیدا کردم.مثل دیشب ک باهم بیرون بودیم سیگار کشید.

باز باهم ک رفتیم خونه منو پیاده کرد و گفت من دارم میرم بیرون‌

گفتم تو ک تازه با من بیرون بودی کشیدی.

عصبی شد دعوام کرد و رفت

واقعا حس بدی پیدا کردم.مثل دیشب ک باهم بیرون بودیم سیگار کشید.  باز باهم ک رفتیم خونه منو پیاد ...

گوشیش رو چک میکنی؟ مثلا پیامهای حذف شده اش؟؟

چون من ی بار شوهرم گفت میخوام امشب زود بیام خونه پیشت.(چون حساسه هروقت خونه تنها باشم زود میاد) اون شب تا ساعت یازده و نیم نیومد. بعد من خیلی تعجب کردم چون توی حالت عادی ۹ میومد خونه.اون شب گفت تنها خونه ای زودتر میام

تو فکر بودم ک چرا اینقد دیر اومد

وقتی وارد خونه شد قبل اینکه چیزی بگم گفت هی میخواستم بیام خونه، هی مشتری هام زنگ میزدن بیا جنس بهمون بده

منم چیزی نگفتم

یکی دو شب بعدش توی پیام های حذف شده ی گوشیش دیدم برای ی شماره ای نوشته :میتونی امشب بیاریش بیرون؟(نمیدونم با چی بود)

هرچی تو دوتا گوشیش گشتم این شماره سیو نبود

ی پیام دیگه هم داده بود به یه شماره دیگه ک امشب بریم دور بزنیم هوا خیلی خوبه🫥🫥🫥😑 وااااقعا موندم چرا دروغ گفت بهم؟ من ک هیچوقت بهش نمیگفتم نرو

شک کردم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
منو از ناهار خوردن کنار خودش محروم کزد. هه 

بنظرم اینقد سوال پیچش نکن. مردها متنفرن از اینکه جواب پس بدن. خودت سعی کن سر از کارش در بیاری

من اصلا به روش نمیارم اینجور موقع ها. فقط چندبار چت دختر ک دیدم تو گوشیش یه جنگی ب پا کرررردممممم. واسه رفیق و این چیزا اذیتش نمیکنم

گوشیش رو چک میکنی؟ مثلا پیامهای حذف شده اش؟؟ چون من ی بار شوهرم گفت میخوام امشب زود بیام خونه پیشت. ...

بعد از ۵ سال ازدواجمون با یکی پیامای مشکوک داره زندایی مشکوک داره ک پاکش میکنه تو گوشیش.

ولی تو ایرانسل من ک میرم  شماره طرف هست ک بهش پیام و زنگ میزنه. منم هیچوقت نمیگفتم نرو. یا تنها نرو. من شک کردم.

امروزم شک کردم

گوشیش رو چک میکنی؟ مثلا پیامهای حذف شده اش؟؟ چون من ی بار شوهرم گفت میخوام امشب زود بیام خونه پیشت. ...

آره شماره تو گوشیش سئو نبود حتی پام و زناشویی پاک میکرد.ولی تو ایرانسل من ک میرفتم نشون میداد