2777
2789

نی نی یارا مدیرای سایت چرا حذف تاپیک رو اینجوری کردید بخدا اینجا جایی برای درددل ماست سه روز در هفته برا حذف گذاشتید اونم فقط چند ساعت زمان دادید با حذف یه تاپیک خوب این به چه دردی میخورهه 

جرات نداری حرفی بزنی میترسی یکی آشنا در بیاد بابا خوب این لامصبو درست کنیداههه هیچ کس هم حتی جواب نمیدهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه گزارش بزنین این پاک شه اینا پاک نمیکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12365850/من-۱۸-سالمه-میتونم-تنهایی-کارت-ملی-اقدام-کنم?postId=316297733

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

کاش بلاک هم داشتیم. 

وایییی حرف دلمو زدی

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_شب‍ 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.