2777
2789
عنوان

جاری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست
باید اصلا خرجش نکنی اصلا یا زود بدی ی طلای کوچیک ک خرج نشه پارسال این موقع ی گوشواره هم نداشتم ولی ا ...

وقتی مجبوری دیگه خرج میشه 

نمیتونم براتون قابل درک باشه یا نه باید تو اون شرایط بوده باشی تا بدونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چگونه تو یک سال این همه خرید کردی دوست عزیز ؟

با پول بخدا از خیلی چیزا گذشتم از لباس از خوراک ولی اخر خریدم میخوام بیشترشم کنم ب عنوان پس انداز با شوهرم تصمیم داریم تا دوسال اینده سیصد گرم طلا پس انداز کنیم من خودم میکرو کارم شوهرمم شغلش ازاده هفتگی ۱تومن خرج میذاشتیم برا خوراک این هفته بخاطر خرید طلا سیصد تونستیم برا خونه خرج کنیم مستاجرم هستم ب شدت سعی داریم پول جمع کنیم دوتایی چون تا الان خیلی باختیم 

وقتی مجبوری دیگه خرج میشه  نمیتونم براتون قابل درک باشه یا نه باید تو اون شرایط بوده باشی تا ب ...

من مستاجرم البته بگم حقوق کمتر از ۲۰ هیچی پس انداز نمیشه این ماه پنج تومن فقط خرج دکتر سرماخوردگی شد هی پشت سر هم دکتر رفتیم سرم زدیم من دو روز درمیون دکتر بودم خفه میشدم از گرفتگی سینم

من بصورت جدی تصمیمطو داشتم پولم پس انداز میکردم هر سری یه هزینه میومد رو کار ک پولمو دادم برای اون خ ...

ماهم از پسنداز نیس  از عیدی همسرمه 

بعدشم اینارو ک یکجا نخریدم ک 

اینارو درعرض یک سال کم کم خریدیم 

بعدشم من سه تا حلقه داشتم ک سر عروسی بهم هدیه داده بودن 

پول اون سه تا حلقه شد دوتا از النگوهام 

دوتای دیگه از النگوهامم  مامان بابام برام خریده بودن 

فقط همسرم دوتا برام خریده انگار

من مستاجرم البته بگم حقوق کمتر از ۲۰ هیچی پس انداز نمیشه این ماه پنج تومن فقط خرج دکتر سرماخوردگی شد ...

خیلی کار خوبی میکنی ایشالا صاحبخونه هم میشی

دقیقا مشکلی ک نمیتونم پس انداز کنم حقوق کم همسر و بیکار بودنه خودمه 

ولی با این حقوق باز خداروشکر میگذرونیم 

خیلی کار خوبی میکنی ایشالا صاحبخونه هم میشی دقیقا مشکلی ک نمیتونم پس انداز کنم حقوق کم همسر و بیکار ...

ی دفعه تلاش کن برو ی لاین یاد بگیر مژه کاری ناخن کاری دم عید حسابی جیبت پر میشه

بعدم ی چیز دیگم هست .

الان ک بحث النگو و طلاس اینو بگم 

ک هرکی میبینه فک میکنه ما خیلی دارا هستیم 

درصورتی ک برای همین النگو ها کلی از خوردو خوراک و پوشاکمون زدیم ک الان اینارو داریم 

انشا.. برای خرید خونه پسنداز میمونه