2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نه دیگ حتی استوریمم چک نمیکنه🥺🥺

بهتر بزار بره دنبال زندگیش تو فقط یه نقطه ضعف کوچیک ازش گفتی و راحت پا گذاشت رو دوستی ۹ ساله 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

بهتر بزار بره دنبال زندگیش تو فقط یه نقطه ضعف کوچیک ازش گفتی و راحت پا گذاشت رو دوستی ۹ ساله 

شبا همش ذهنم مشغوله 

اون روز تو سایت یه کاربر گفت شاید اون چیزی ک ازش تو ذهنت ساختی نبوده باشه

ولی من زدم مشکلی نبود پرایمر پوست چرب زدم

نه خوب با یه بار و ده بار که مشکلی نیست . استفاذه روتین برای پوست ضرر داره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه خوب با یه بار و ده بار که مشکلی نیست . استفاذه روتین برای پوست ضرر داره

ن براروتین براارایش  میزنم چون جواب گو ارایش نمیماسه

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

پوستت چربه، خشکم هست؟

منظورت اینه مخلوطه؟؟؟

آبرسان پایه آب بگیر.

منم پوستم خیلی خشکه، چندتا تیکه پوست پوست تو صورتم داشتم.

آبرسان درمالیفت، یه مرطوب کننده ی قویه. من زدم خیلی راضی ام. کامل اون‌پوسته رفت و پوستم نرم شد.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶