2777
2789
الان دوره سختی رو داری تحمل میکنی حس میکنم اره تلاش کن بگو یا فتاح سوره فتح و نصر بخون تاپیک حاجت رو ...

اره خیلی روزام سخت داره میگذره😔

ممنون عزیزم

تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره حل میشه تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم فکر میکنم این بچه اولت پسر اگه پ ...

ن عزیزم ی دختر دارم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
پس این بچه پسر عزیزم مبارکت باشه ان‌شاءالله پر روزی و برکت ب همراه خودش میاره 

عزیزم چند درصد درست از آب درمیاد؟ بهت میگم اگه مشکلم حل شد 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
😍😎😂🕋

بیا بشو دوست خوب من انقدرررر ازت سوال بپرسم بلاکم کنی 🤣🤣

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
دوست خوبتم 😍😎😂 بپرس حلال خوشت باشه 

😂😂😂💖🌸

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اره حل میشه معجزه وار بگو یا قوی یا فتاح سوره نصر و فتح بخون و یس چله هم میتونی بگیری ۱۰۰۰ صلوات ب ن ...

میشه راجب منم بگی تودلم اشوبه

حس شوهرم بهم چیه؟زندگیمون دوام داره یانه؟کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟