2777
2789
عنوان

سلفری

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا نگران نباش من آمینوسنتز دادم که ده برابر از سلفری پر خطر تره دکترا ۹۰ درصد برا کلک پوله ک ...

سلام عزیزم برا منم غربالگری نگرفتن چون ان تی 4 ونیم بود 😔😔 سلفری گفتن بده اون دقیقه ؟

سلام عزیزم برا منم غربالگری نگرفتن چون ان تی 4 ونیم بود 😔😔 سلفری گفتن بده اون دقیقه ؟

آمینوسنتز دقیق تره ولی برا جنین پر خطره احتمال سقط داره

ولی سلفری آزمایش خونه ساده اس یکم دقتش از آمینو کمتره

آمینوسنتز دقیق تره ولی برا جنین پر خطره احتمال سقط دارهولی سلفری آزمایش خونه ساده اس یکم دقتش از آمی ...

دکترم گفت ان تی خیلی بالاست فقط آمینو بده. میترسم خیلی خطر سقط داره یعنی؟

آمینوسنتز دقیق تره ولی برا جنین پر خطره احتمال سقط دارهولی سلفری آزمایش خونه ساده اس یکم دقتش از آمی ...

نه انشالله من برا بچه اولم آمینو دادم خدا رو شکر سالم موند برا بچه دومم سلفری البته هنوز بدنیا نیومده جواب که سالم در اومده انشالله بدنیا میاد هم سالم باشه از استرس در بیام

اولی ان تی ۳و نیم دومی ان تی ۳ بود

سلام  جواب سلفری گرفتید 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
سلام گلم اصلا سلفری ندادم دکتر گفت انقد ان تی بالاست مستقیم آمینوسنتز برو. ی هفته دیگ نوبت دارم.

اهان من ان تی دیروز دادم دکتر گفت خوبه.  منتظر جواب سلفری هستم 

انشالله برا شماهم خوبهههه 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
سلام گلم اصلا سلفری ندادم دکتر گفت انقد ان تی بالاست مستقیم آمینوسنتز برو. ی هفته دیگ نوبت دارم.

انشالله که جوابش خوب بوده.