2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱

پس هنوز کم تجربه هستی 

کاش بری دنبال هر آموزشی که دوست داری و سرت رو گرم کنی اصلا تنهایی رو نفهمی فقط بدون خیلیا مثل خودتن 

تو خونه ورزش شاد شروع کن و جلو آینه یه ساعتایی رو برقص و آرایش کن خلاصه شاد باش حتی اگر نیستی اداشو درآر حس خوب میگری 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

الاهی🥲... 

قشنگم نیاز به حرف زدن داشتی ماها هستیم خب.. 

ولی سعی کن توی زندگیت ب کسی احتیاج نداشته باشی.. چون بعد ها بهت میگن تو همه زندگیت از ما بوده

خودت رو پاهای خودت وایسا

نشد.

عزیزدلم:)میتونم از این به بعد باشم کنارت غصه چیو میخوری قشنگم یه آهنگ هست به اسم دورت بگردم باید ا ...

قربونت برم اخه امیدوارم هیچکقت حس منو تجربه نکنی ❤❤❤❤❤❤❤❤❤خیلی مهربونی

پس هنوز کم تجربه هستی  کاش بری دنبال هر آموزشی که دوست داری و سرت رو گرم کنی اصلا تنهایی رو نف ...

دوس دارم برم اما یه نوزاد دو ماهه دارم خیلی وقت ندارم اکثرا خونم 

چند وقته دوس دارم برم باشگاه برم کلاس برم دانشگامو ☹

الاهی🥲...  قشنگم نیاز به حرف زدن داشتی ماها هستیم خب..  ولی سعی کن توی زندگیت ب کسی احت ...

فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤

قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دارم 

تازه دو ماهه زایمان کردم 

فک کنم تا ب خودم بیام طول بکشه دعا کن برام قشنگم❤

فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤ قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دار ...

قربونت برم 

عزیزم🥲🥲🥲🥲چشم گلم دعا میکنم 

امیدوارم زودتر روال شی قشنگم

نشد.

فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤ قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دار ...

بشین با بچه ت حرف بزن سرشو گرم کن بزار زود زبون باز کنه همین بچه کافیه بهش برسی کلی سرحال میای 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792