nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 عنوان من خیلی تنهام 101 بازدید | 14 پست خیلی تنهام الان که حالم بده هیچ پناهی ندارم نه شوهرم نه مامانم ن هیچکس نه رفیقی کاش یکی بگه چته بگه حالت خوبه؟ منم بغلش کنم فقط گریه کنم 1402/08/28 | 11:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلجون عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2824 بیابغلمچته؟ 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
کله_پخ_پخو عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1747 قربونت بشم خوشگل من :)کاش میتونستم بغلت کنم همه غمات. تنهایی هات پودر بشه وبریزه زمین وخالی بشی ازشون
فرناز۹۷ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 890 چند سالته بغل می خوای به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 بیابغلم چته؟ حالم بده افسردم همه چی دست ب دست هم داده تا افسردگیم بیشتر شه
nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 قربونت بشم خوشگل من :)کاش میتونستم بغلت کنم همه غمات. تنهایی هات پودر بشه وبریزه زمین وخالی بشی ازشو ... کاش یکی مث شما بود دورو برم🙂
کله_پخ_پخو عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1747 کاش یکی مث شما بود دورو برم🙂 عزیزدلم:)میتونم از این به بعد باشم کنارتغصه چیو میخوری قشنگمیه آهنگ هست به اسم دورت بگردم باید اون لبای تو واسم بخندن تقدیم به تو گوش بده قشنگم
فرناز۹۷ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 890 ۲۱ پس هنوز کم تجربه هستی کاش بری دنبال هر آموزشی که دوست داری و سرت رو گرم کنی اصلا تنهایی رو نفهمی فقط بدون خیلیا مثل خودتن تو خونه ورزش شاد شروع کن و جلو آینه یه ساعتایی رو برقص و آرایش کن خلاصه شاد باش حتی اگر نیستی اداشو درآر حس خوب میگری به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
park_diana عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7236 الاهی🥲... قشنگم نیاز به حرف زدن داشتی ماها هستیم خب.. ولی سعی کن توی زندگیت ب کسی احتیاج نداشته باشی.. چون بعد ها بهت میگن تو همه زندگیت از ما بودهخودت رو پاهای خودت وایسا نشد.
nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 عزیزدلم:)میتونم از این به بعد باشم کنارت غصه چیو میخوری قشنگم یه آهنگ هست به اسم دورت بگردم باید ا ... قربونت برم اخه امیدوارم هیچکقت حس منو تجربه نکنی ❤❤❤❤❤❤❤❤❤خیلی مهربونی
nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 پس هنوز کم تجربه هستی کاش بری دنبال هر آموزشی که دوست داری و سرت رو گرم کنی اصلا تنهایی رو نف ... دوس دارم برم اما یه نوزاد دو ماهه دارم خیلی وقت ندارم اکثرا خونم چند وقته دوس دارم برم باشگاه برم کلاس برم دانشگامو ☹
nellisa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 الاهی🥲... قشنگم نیاز به حرف زدن داشتی ماها هستیم خب.. ولی سعی کن توی زندگیت ب کسی احت ... فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دارم تازه دو ماهه زایمان کردم فک کنم تا ب خودم بیام طول بکشه دعا کن برام قشنگم❤
park_diana عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7236 فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤ قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دار ... قربونت برم عزیزم🥲🥲🥲🥲چشم گلم دعا میکنم امیدوارم زودتر روال شی قشنگم نشد.
فرناز۹۷ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 890 فدات بشم اخه خیلی مهربونی واقعا میگم❤❤ قبلا همینجوری بودم از وقتی زایمان کردم کلا خیلی حسای بدی دار ... بشین با بچه ت حرف بزن سرشو گرم کن بزار زود زبون باز کنه همین بچه کافیه بهش برسی کلی سرحال میای به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️