2777
2789
عنوان

خانمای عزیز 🥺

32 بازدید | 5 پست

یه دعایی یه کاری بگین که زندگیم رو به راه بشه خدا نگام کنه 

شما چیکار کردین که تو اوج نا امیدی زندگیتون از این رو به اون رو شد و به خواسته هاتون رسیدین 

سلام عزیزم چله زیارت عاشورا و دعای عهد بگیر عالیه صبح ها بعد از نماز صبح نیت کن به مدت چهل روز دعای عهد بخونی و حتی عذر شرعی هم داشتی بیدارش وضو بگیر و بخون زیارت عاشورا هم چهل روز هر زمان خواستی من شبا قبل خواب میخوندم عالی بود امیدوارم هرمشکلی داری به حق این روز عزیز برطرف بشه برای منم دعا کن التماس دعا

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

و اینم بگم ما بنده ها زود ناامید میشیم خدا خیلی مهربون و بزرگ و بخشندس و هیچ وقت دیر نمیکنه اینو با تمام وجودم حس کردم خدا به موقع میرسه آن شاالله هیچ کس هیچ مشکلی نداشته باشه و همه سلامت و شاد باشند از رحمت خدا ناامید نشو سورپرایز های عجیبی خدا برامون داره که به وقتش اتفاق میفته 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
سلام عزیزم چله زیارت عاشورا و دعای عهد بگیر عالیه صبح ها بعد از نماز صبح نیت کن به مدت چهل روز دعای ...

🥺🥺🥺خیلی ازتون ممنونمممممم

چشم حتما انشالله هر چی میخواین خدا نصیبتون کنه .ممنون از حرفای قشنگتون ❤️🙏🙏

چشمت پرنور  ممنونم از دعای خیرت برات دعا میکنم بهترین ها تو زندگیت اتفاق بیفته و تاپیک برآورده شدن آرزوهات و رفع مشکلاتت رو تو نی نی سایت بزنی