2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد تخمک گذاریه

آخه الان مگه ممکنه ؟ آخرین پریویم ۴ آبان بود الانتقریبا پنج روز مونده به موعدم

تو تخمدان چپم یه فولیکول ۱۱ داشتم ۱۸ آبان که ۱۴ سیکلم بود ...

دکترم برام دوفامد داده بود بزرگ بشه یعنی اونه میخواد آزاد بشه؟

اره دوفامد میخوردم و فولیک اسیدو ویتامین ایی داده بود هشت روز قبل خودمم مکمل اینوزیتول خریده بودم د ...

احتمالا اثر قرصها هم باید باشه فعلا صبر کن تا موعد پریودی ایشالا پریودی نیاد و شما باردار باشی

عزیزن ایشالا باردار باشی

اما منم این ماه اولین اقدامم بود

هم ماه قبل سونو دادم همه چی اوکی بود

هم این ماه روز ۱۲ سیکلم مشکلی نداشتم 

میخاستم ببینم فولیکولم در چ حالیه

روز ۱۶ رفتم دوباره ببینم آزاد شده یا ن

گفت کیست س سانتی داری..

کیست ممکنه ی روزه هم بوجود بیادو بزرگ شه..

مخصوصا ک شما میگی تخمدان چپت فولی ۱۱ داشته.. 

فک نکنم اون بخاد ۳ روز قبل از پری آزاد شه ک..

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
عزیزن ایشالا باردار باشی اما منم این ماه اولین اقدامم بود هم ماه قبل سونو دادم همه چی اوکی بود هم ...

فدات عزیزم ببینیم دیگ هر چی خدا صلاح بدونه اینماهم نشد عیبی نداره ماه دیگ ۴۵ ماه وایستادم اینم روش🙂

پلی کیست دارم احتمالا بخاطر اونه ولی چون ایندفعه مثل قبلنا فقط تیر نمیکشید  دردش مداوم بود شک کردم حالا به گفته شما ممکنه کیست هم باشه شایدم میخوام پریود بشم 🥲

فدات عزیزم ببینیم دیگ هر چی خدا صلاح بدونه اینماهم نشد عیبی نداره ماه دیگ ۴۵ ماه وایستادم اینم روش🙂 ...

ان‌شاءالله مامان میشی عزیزم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹