2777
2789
عنوان

اگه عشقتون...

165 بازدید | 17 پست

بچه ها اگ عشقتون ساعت ۶بره سرکار تا ساعت ۲ ۳ تابرگرده خونه و ناهاربخوره و دوش بگیره میشه ۴ تا ب ی کارا برسه توخونه مث برنامه نویسی یاتدریس میشه ۶ و بایدانجام بده..انتظارشما توقع شماازلحاظ توجه و درطول روزچیه و شما اخلاق رفتارتون باهاش چجوره چجور کاری میکنید بیشترمجذوبتون شه...

من خودم باتمام وجود خستگیاش و مشغله هاش میبینم باهام مهربونه پشیمون میشم ک گاهی چقدزودقضاوتش کردم تند رفتم

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم دعاکن زودتربهش برسم 🙏❤️

چشم حتما

راستی یه سوال

کسی که دوسش دارم این طوری رفتار می‌کنه

گاها منو دیدنی خیره میشه و من نگاه کردنی نگاشو ورنمیداره

خیلی وقتا هم اصلا و کلا نگاه نمیکنه

بنظرت چرا اینشکلیه

چشم حتما راستی یه سوال کسی که دوسش دارم این طوری رفتار می‌کنه گاها منو دیدنی خیره میشه و من نگاه ...

میخاد مثلا بگه ندیدت یا مهم نیس ولی شک نکن خبرایه پسرامدلشون اینه گاهی خودشون تالب مرز ضایع و تابلوبودن میبرن گاهی جوری رفتارمیکنن انگاراصن ندیدنت

خدایاشکرت...❤️

میخاد مثلا بگه ندیدت یا مهم نیس ولی شک نکن خبرایه پسرامدلشون اینه گاهی خودشون تالب مرز ضایع و تابلوب ...

والا چی بگم اخه خیلی وقتا بی محلی می‌کنه اعصابم خورد میشه

تکلیفمم مشخص نیس آخه

اینجا بیشتر کاربرا که بعضی‌هاشونم مرد بودن گفتن خوشش میاد 

بعد ولی خواهرم میگه اصلا دوست نداره اگه میخواستت اعتراف میکرد 🥲راستم میگه 

الان نمیدونم حرف خواهرمو باور کنم یا حرفای نی نی سایتی هارو😬 

تکلیف دل من چی میشهههه این وسط خدا لعنتش نکنه😭

والا چی بگم اخه خیلی وقتا بی محلی می‌کنه اعصابم خورد میشه تکلیفمم مشخص نیس آخه اینجا بیشتر کاربرا ...

ببین منم عشقم گاهی سرد سرد انگار ن انگار توزندگیشم گاهی گرم و عالی ..ببین کلاسیستمشون اینه انگارمغزشون پریود بی حوصله میشن حوصله ندارن اینجورن مث ماخانما نیستن

خدایاشکرت...❤️

ببین منم عشقم گاهی سرد سرد انگار ن انگار توزندگیشم گاهی گرم و عالی ..ببین کلاسیستمشون اینه انگارمغزش ...

😂😐اخه تکلیف منه بدبخت چیه من الان از کجا حسشو بدونم خواهرم که کلا میگه نمیخوادت😂😂

😂😐اخه تکلیف منه بدبخت چیه من الان از کجا حسشو بدونم خواهرم که کلا میگه نمیخوادت😂😂

ادم کسی نخوادمجبور نیس باهاش حرف برنه این چ حرفیه منم ب عشقم وقتی سرد میگم انگارمنونمیخوای میگه چ حرفیه مگ مجبورم بات باشم اگ دلم نخوادحرف بزنم گاهی ازجادیگ عصبیم ناراحتم توفک میکنی دلم نمیخادباتوبحرفم..چن سالتونه توابجیت عشقت

خدایاشکرت...❤️

ادم کسی نخوادمجبور نیس باهاش حرف برنه این چ حرفیه منم ب عشقم وقتی سرد میگم انگارمنونمیخوای میگه چ حر ...

خواهرم از من بزرگتره  نع میدونی خواهر من میگه اگه میخواستت یه راهی پیدا می‌کرد که بهت اعتراف کنه میگه پسرا اگه یکی رو بخوان از دستش نمیدن این فقط بهت نگاه کرده و دلیل نمیشه این حرف خواهرمه)

من ۲۱ منم که دودلم نمی‌دونم شایدم راست میگه آخه من دقیقا موقعیت واقعی مونو تو نی نی سایت برا خیلیا گفتم اکثرا گفتن ممکنه خوشش بیاد 

رسما دو دلم

کسی که دوسش دارم هم فک نکنم ازم کوچکتر باشه 

خواهرم از من بزرگتره  نع میدونی خواهر من میگه اگه میخواستت یه راهی پیدا می‌کرد که بهت اعتراف کن ...

ببین ی چراغ سبزنشون بده حالا نمیخاد مستقیم بری سمتش شایدخجالت میکشه یامیتزسه پابزاره جلو و رد بشنوه بعضی پسرااینجورن.ازطرفیم حرف خواهرت درست

خدایاشکرت...❤️

ببین ی چراغ سبزنشون بده حالا نمیخاد مستقیم بری سمتش شایدخجالت میکشه یامیتزسه پابزاره جلو و رد بشنوه ...

اینو میدونم که درونگراس کسی که دوسش دارم  منم نگاش کردم ولی سرد

ولی اره یجورایی خواهرمم راست میگه 

اینو میدونم که درونگراس کسی که دوسش دارم  منم نگاش کردم ولی سرد ولی اره یجورایی خواهرمم راست م ...

امیدت بخدا انشالا خدابهترینارو برات رقم بزنه...ذکر یاعزیز

یاودوود زیادبگو ب نیت اینکه جلوش عزیز و شیرین باشی

خدایاشکرت...❤️