ماهترین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7123 عنوان قرص گین اپ 88 بازدید | 9 پست کیا خوردن؟من ۲۰ روزه دارم میخورم خیلیییی صورتم بد چاق شده زشت شدم و قطع کردم بعد قطع برگشت داره؟انگاریصورتمباد کردههیچ وقت از این قرصا نخورین من خیلییی پشیمونم 1402/08/28 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naverezapahlavi عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 3743 من میخورم شکم اوردم خیلی کلیممم درد گرفته مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
ماهترین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7123 من میخورم شکم اوردم خیلی کلیممم درد گرفته شما هم کل بدنت انگاری کبود شده درد داره؟عوارض داره نخور من قطع کردم خداکنهوصورتم ب حالت قبلی برگرده
naverezapahlavi عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 3743 شما هم کل بدنت انگاری کبود شده درد داره؟ عوارض داره نخور من قطع کردم خداکنهوصورتم ب حالت قبلی برگرد ... کبود نشده ولی خیلی بدن درد دارم از روزی که قطع کردم فکنم مخدری چیزی داخلش باشهههه مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
naverezapahlavi عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 3743 شوهرم ۱۰روزه داره میخوره فعلا که تغییری ندیدم تغییر از روز بیستم خودشو نشون میده مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
ماهترین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7123 کبود نشده ولی خیلی بدن درد دارم از روزی که قطع کردم فکنم مخدری چیزی داخلش باشهههه اره دقیقا منم کبود نشدم بدنم کلا درد میکنهمن نصفشو خوردم دیگه گذاشتم کنار خیاس مصنوعی چاق میکنه صورتم خراب شده
naverezapahlavi عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 3743 اره دقیقا منم کبود نشدم بدنم کلا درد میکنه من نصفشو خوردم دیگه گذاشتم کنار خیاس مصنوعی چاق میکنه صو ... اسی کدوم قسمت بدنت بیش تر درد گرفت؟من کمرو باسنو کشاله رانو مچ پاهامو ساق پام خیلی درد میکنه مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
ماهترین مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7123 اسی کدوم قسمت بدنت بیش تر درد گرفت؟من کمرو باسنو کشاله رانو مچ پاهامو ساق پام خیلی درد میکنه دقیقا منم همینطور عزیزم این قسمت هه درد دارهچند روزه قطع کردی عزیزم؟ ی دوره مصرف کردی؟
bijame عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 986 دقیقا منم همینطور عزیزم این قسمت هه درد دارهچند روزه قطع کردی عزیزم؟ ی دوره مصرف کردی؟ سلام عزیزم نتیجه گرفتی از قرص گین اپ من صورتم لاغره میخوام بخرم