2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فاکتور پرداخت پول به آرایشگر یا هر مدرک دیگه ای مبنی بر اینکه به اون آرایشگاه پول پرداخت کردی بابت این کار داری برو و شکایت کن

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

من عیدی چهار  تومن پول رنگ دادم دکلره کرد و رنگ اصلا اون رنگی میخواستم در نیومد گفت رنگ باز می‌کنه نکرد اصلا 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
اگه فاکتور پرداخت پول به آرایشگر یا هر مدرک دیگه ای مبنی بر اینکه به اون آرایشگاه پول پرداخت کردی با ...

میگه تعرفه ش همینه از کجا بدونم راست میگه

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

اول اینکه از سایت ها سرچ کن ببین چقدره 

دوم اینکه پول رو به رضایت خودت دادی حالا این به کنار بازم میتونی به خاطر زیاد بودن هزینه پیگیری کنی اگه واقعا زیاد باشه ولی من منظورم این بود شما بخاطر سوزوندن موهاتون و آسیب زدن ایشون به شما شکایت کنید نه هزینش

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
دکلره کامل؟

آره موهام خیلی کوتاه بود خیلی هنوز روی شونه هامو نمیومد

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

اکثر ارایشگاها خدا نمیشناسن ک من عروسیم بود قشنگ ر×ی×د  اخرشم ۷ تومن گرف ازم هیچیم نمیتونی بگی انقدر ک پررو هستن

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

از قبل هزینشو طی نکردی ؟ 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

خوب همونجا مگر ندیدی که کمه حجم موهای دکلره

میگفتی حجم بیشتری رو بدار

ارایشگر جماعت حواست نباشه لباساستم میگیرن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران