2777
2789

سلام دوستان 

من یک سال پیش دقیقا همین موقع ها بود که باردار بودم ، وقتی چهار ماه ام بود قلب جنین ایستاد و من بیهوش شدم و کورتاژ شدم.

از اون موقع تا الان شش ماهی هست اقدام می کنم برای بارداری اما اصلا نمی شم ، و پریودمم خیلی کم شده هم مقدارش هم روزش، قبلا این طور نبودم الان خیلی نگرانم که چه اتفاقی برام افتاده .

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
یه چکاب برو عجله داری دارو بگیر

تا سال جدید میلادی نمی تونم برم ، برای همین گفتم اینجا بپرسم کسی تجربه داره

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس منم هفت هشت ماه طول کشید 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

من بارداری اولم پوچ بود و کورتاژ شدم... به درخواست خودم آزمایشات تکمیلی رفتم ببینم علت چی بوده و گرنه دکتر می‌گفت لازم نیست بری! هنوز سنت زیر سی هست و این حرفا... 

ولی گفتم می‌خوام چون دور و بری هام گفته بودن به حرف دکتر نکن، یه چیزی این وسط ضعیف بود این اتفاق پیش اومده... 

خلاصه ازینور هم اقدام میکردم باردار نمی‌شدم! 

بالاخره رفتم آزمایش ها رو دیدم هم همسرم یه مقدار ضعیفه هم خودم فولیکول غالب ندارم 

همسرم دارو گرفت ، بعد دوسه ماهی که ایشون دارو خورد من هم دارو خوردم و همون ماه باردار شدم و الحمدلله بارداری موفقی بود

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

فکر می کنم چون پریودم کم شده باردار نمی شم ، من قبلا این طور نبودم همیشه با یک بار اقدام باردار می شدم ، الان می ترسم نکنه بلایی سرم اومده باشه

تا سال جدید میلادی نمی تونم برم ، برای همین گفتم اینجا بپرسم کسی تجربه داره

ربطی ب کورتاژ نداره دیگه هروقت بگیره  شانست خدا بخواد برات

خودمن 6 تا حامله شدم سه تا سقط یه زایمان زودرس دوقلو ک مردن 

الان فقط یه پسر 2 سال نیمه دارم اونم با هزار تا تذرو نیاز سرکلاژ استراحت مطلق 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

فکر می کنم چون پریودم کم شده باردار نمی شم ، من قبلا این طور نبودم همیشه با یک بار اقدام باردار می ش ...

نه پریود منم مم شده بوددخیلیییی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خدا بیامرزه بابای عزیزتونرو  و ب شما صبر عظیم امضا ت نفس گیره😳😳😳😳

فدات مهربون غم نبینی 

عذر میخام اگ ناراحت شدی

ربطی ب کورتاژ نداره دیگه هروقت بگیره  شانست خدا بخواد برات  خودمن 6 تا حامله شدم سه تا سق ...

تو هم مثل منی ، منم هفت تا بارداری داشتم سه تا سقط که طبیعی خودشون افتادن ، سه تا سالم دارم شکر خدا ، این آخری می خواستم که تو چهار ماه این بلا سرش اومد ، تو بارداری های قبلی من خیلی زود باردار میشدم این اولین باره که شش هفت ماه طول کشید و باردار نشدم

خدا کنه منم اینطور باشم و باردار بشم ، همش میگم نکنه مشکلی پیدا کرده باشم، تا برم دکتر از استرس می میرم

من بارداری اولم پوچ بود و کورتاژ شدم... به درخواست خودم آزمایشات تکمیلی رفتم ببینم علت چی بوده و گرن ...

شکر خدا که باردار شدی ، خدا کنه منم بشم ، تا برم دکتر خیلی استرس دارم

خدا کنه منم اینطور باشم و باردار بشم ، همش میگم نکنه مشکلی پیدا کرده باشم، تا برم دکتر از استرس می م ...

ان شاء الله باردار میشی عزیزم استرس و منتظر بودن خودش باعث میشه که باردار نشی من ک دوتا هم سقط داشتم دیگ امیدی نداشتم. اما وقتی بیخیال شدم حامله شدم 

تو هم مثل منی ، منم هفت تا بارداری داشتم سه تا سقط که طبیعی خودشون افتادن ، سه تا سالم دارم شکر خدا ...

متولد 78 هستی😰

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات