2777
2789
عنوان

چندتا اسم دختر پسر شبک بدی د

409 بازدید | 46 پست

هرچی تونت هست

بعضا خیلی عجیب غریب و بی مسما س

میخوام اسم ایرانی و بامعنی باشه

اسامی نیکا  دیانا رو دوست دارم

واسه پسر همایون روهمسرم دوست داره

قشنگه ولی زیاد جدید نیست ولی 

خواننده ها پسرشون اینه اسمش

ماهور هم دوست دارم که اطراف هست

اسم برکه همسرم دوست نداره

اسم قشنگ و تلفظ خوب میدونید

بگید

پیشاپیش میگم تو نت عزیزان همش هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردارم اسم رستا انتخاب کردم و لی بعضی ها میگن خیلی قشنگ نیست.  😕 ولی خودم دوست دارم.  ...

اون سریال دل بود

رستا و اوا از همونجا زیاد شد

آوت قبلا هم بود

ولی بخاطر اون سریال باز زیاد شد

اون سریال دل بود رستا و اوا از همونجا زیاد شد آوت قبلا هم بود ولی بخاطر اون سریال باز زیاد شد

آهان. من اصلا یادم به اون سریاله نبود. از توی نت پیدا کردم. 

دور و برمون تا حالا نداشتیم اسم رستا.  به نظر شما هم قشنگ نیست؟ 

ماهور چ قشنگه

با چی شروع ش؟؟؟

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
منم اسم دختر خوب میخام

دخترو نیکا می‌پسندم

راحت و شیک اگر دختر بود قطعا اینه

بیشتر واسه پسر میخوام

که همسرم یه فقط همایون

حالا خدا کمک کنه 

به سلامتی بدنیا بیاد نی‌نی مون

اِلارا 

اسم دختر همسایمونه 

من تا مدتها فکر میکردم اسمش دلارا ست 😬🤦‍♀️

اسم پسر هم هیبِل شنیدم خیلی خاص و جدید بود

اسم یه فرشته ست

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم باردارم اسم رستا انتخاب کردم و لی بعضی ها میگن خیلی قشنگ نیست.  😕 ولی خودم دوست دارم.  ...

وقتی دوس داری دیگه حله

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅