2777
2789
عنوان

لاغری سریع ران و باسن

8228 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم من خیلی ازین موضوع رنج میبرم قدم 161،وزنم 72،دور رانم 69خیلی بدقواره و بدهیکلیم بالاتنه کوچیک پایین تنه بزرگ البته رونهام خیلی بزرگه تورو خدا کمکم کنید و راهکار بهم بدید بتونم یکساله آبشون کنم. 

شما فقط باید بری باشگاه تمرین پا انجام بدید هیچ راهی وجود نداره

راستی خوشبحالت ناشکر نباش من عاشق پایین تنه توپر هستم اگر داشتم حتما بهش فرم میدادم ولی ژنتیکا لاغره کاریش نمیشه کرد

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فقط باید بری باشگاه تمرین پا انجام بدید هیچ راهی وجود نداره راستی خوشبحالت ناشکر نباش من عاشق پ ...

عززززیزم همه میگن قشنگه ولی نه لباس حاضری دلخواهتون و میتونی بخری نه شلوار لی نه هیچی

10روزی هست روزی پياده روی میکنم بنظرتون جواب میگیرم واقعا🥺

آره جواب میگیری منم وقتی چاقم پاهام افتضاح میشه با همون پیاده روی چنان لاغر شده بود که هرکی میدید تعجب میکرد