2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون کافیه منم خیلی وقتا دلم میگگیره گریه میکنم اما وقتی میسپرم دست خودش دلم آروم میشه

آخه وقتی اندازه افتادن یک برگ هم تاثیر نمیبینم سرد میشم

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
منم همینطورم خیلی وقتا حاجت نمی گیرم اونم سپردم به مصلحت خودش....

ولی من چنین اعتقادی ندارم چون واقعا جز خیر نمیخوام البته چیزی هم که شما میفرمایید به عینه برای بقیه دیدم که خدا چیز بهتری برای افرادی خواسته

دوره سختیه حاضرم برای هر کاری ... خسته شدم‌ خیلی.

باز هم امید به خدایی که پناه بی پناهان و کسی هست که یوسف رو از قعر چاه به شاهی رسوند

ولی من چنین اعتقادی ندارم چون واقعا جز خیر نمیخوام البته چیزی هم که شما میفرمایید به عینه برای بقیه ...

منم شر نخواستم هیچ وقت ممنم مثل بقیه از خدا چیزایی خواستم نداد بگم طولانیه ۴ تا خواهر بودیم رفتیم مشهد کلی دعا کردم خدا یه داداش بهم بده نداد دوباره مادرم دختر آورد مامانم مریض شد کلی دعا کردیم شفا پیدا کنه نشد فوت کرد ، دو تا دختر دارم سومیو ناخواسته باردار شدم کلی دعا کردم پسر باشه رفتم آز گف دختره در حالی ک ن دایی دارم ن داداش ... زیاده بگم تموم نمیشه ولی بازم قادر مطلق خداست من سپردم به خودش...

منم شر نخواستم هیچ وقت ممنم مثل بقیه از خدا چیزایی خواستم نداد بگم طولانیه ۴ تا خواهر بودیم رفتیم مش ...

مامانم میگه خدا همینطور که داده فکرش رو هم کرده