2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون کافیه منم خیلی وقتا دلم میگگیره گریه میکنم اما وقتی میسپرم دست خودش دلم آروم میشه

آخه وقتی اندازه افتادن یک برگ هم تاثیر نمیبینم سرد میشم

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
منم همینطورم خیلی وقتا حاجت نمی گیرم اونم سپردم به مصلحت خودش....

ولی من چنین اعتقادی ندارم چون واقعا جز خیر نمیخوام البته چیزی هم که شما میفرمایید به عینه برای بقیه دیدم که خدا چیز بهتری برای افرادی خواسته

دوره سختیه حاضرم برای هر کاری ... خسته شدم‌ خیلی.

باز هم امید به خدایی که پناه بی پناهان و کسی هست که یوسف رو از قعر چاه به شاهی رسوند

ولی من چنین اعتقادی ندارم چون واقعا جز خیر نمیخوام البته چیزی هم که شما میفرمایید به عینه برای بقیه ...

منم شر نخواستم هیچ وقت ممنم مثل بقیه از خدا چیزایی خواستم نداد بگم طولانیه ۴ تا خواهر بودیم رفتیم مشهد کلی دعا کردم خدا یه داداش بهم بده نداد دوباره مادرم دختر آورد مامانم مریض شد کلی دعا کردیم شفا پیدا کنه نشد فوت کرد ، دو تا دختر دارم سومیو ناخواسته باردار شدم کلی دعا کردم پسر باشه رفتم آز گف دختره در حالی ک ن دایی دارم ن داداش ... زیاده بگم تموم نمیشه ولی بازم قادر مطلق خداست من سپردم به خودش...

منم شر نخواستم هیچ وقت ممنم مثل بقیه از خدا چیزایی خواستم نداد بگم طولانیه ۴ تا خواهر بودیم رفتیم مش ...

مامانم میگه خدا همینطور که داده فکرش رو هم کرده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز