2821
2789
عنوان

دودلم

117 بازدید | 15 پست

بچه ها یه نفر هست که دوساله باهاش دوستم

ولی نمیخوامش دیگه. یعنی باهم خیلی خوبیم و خوش میگذره ولی به درد ازدواج نمیخوره شرایطمون. دیگه میخوام رابطمونو قطع کنیم. 

ولی 

همش نگرانشم بدون من چی بشه شرایطش. اخه خیلی چیزاش به من وابسته بود. همش دلم براش میسوزه و میخوام تنهاش نذارم. واقعا من ولش کنم خیلی تنها میمونه. بهمم خیلی وابستس. 

الان نمیدونم چیکار کنم. عذاب وجدان داره پارم میکنه. انگار دو ساله بازیش دادم. الانم نمیتونم همینطوری ولش کنم که. گناه داره. میترسم مشکلی براش پیش بیاد اگه کات کنیم. چه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ولش کن باز بهتره تا جلوتر برید وقتی دلت باهاش نیست ب خودت ظلم کردی و ایندتو خراب کردی ...بعد یه عمر باید حسرت این روزا رو بخوری ...وقتی دوستش نداری ادامه دادن باهاش ظلمه

الان ولش کن باز بهتره تا جلوتر برید وقتی دلت باهاش نیست ب خودت ظلم کردی و ایندتو خراب کردی ...بعد یه ...

دوستش که خیلی دارم اما شرایط ازدواج نداریم میترسم ولش کنم خودمم خیلی تنها بشم

جداشو بخدا جداشو ،،من بدبخت شدم تو نشو منم بخاطر اینکه اون داغون نشه باهاش ازدواج کردم و الان خیانتاشو میبینم میفهمم حس میکنم اما نمتونم به کسی ثابت کنمو طلاق بگیرم

باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره

خب اگه دوسش داری باهاش بمون خدا بزرگه در یک لحظه میتونه همه چی رو به بهترین شکل براتون بچینه ..اگه دوسش داری ک بحثش جداست کاملا

تنها بمون ولی از ترس تنهایی با کسی نمون 

خب اگه دوسش داری باهاش بمون خدا بزرگه در یک لحظه میتونه همه چی رو به بهترین شکل براتون بچینه ..اگه د ...

اخه خیلی کوچیکتره خداام هرکاری کنه درست نمیشه 😑 دلم نمیخواد با پسر کوجیکتر ازدواج کنم😑

جداشو بخدا جداشو ،،من بدبخت شدم تو نشو منم بخاطر اینکه اون داغون نشه باهاش ازدواج کردم و الان خیانتا ...

تو هر جا حس کردی داره بهت ظلم میشه میتونی خودتو نجات بدی لازم نیست ب کسی ثابت کنی

اخه خیلی کوچیکتره خداام هرکاری کنه درست نمیشه 😑 دلم نمیخواد با پسر کوجیکتر ازدواج کنم😑

تصمیمتو بگیر دیگه این فقط وابستگیه ب نظرم ..اگه میدونی نمیشه از همینجا قطع کن ارتباطتو

2790
2823
2791
2779
2792