2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوستم  چربه    تنبلی  تخم دان هم دارم

حتما پیگیری کن تنبلی تخمدان رو. خیلی تاثیر میزاره رو بدن. با دکترت مشورت کن ببین رازیانه میشه بخوری؟ برای پوست چرب هم به ترتیب اول شیر پاک کن برند فاربن، دوم شوینده صورت برند درمالیفت حاوی سالیسیلیک اسید، کرم لایه بردار سینره(طريقه مصرفشو یاد بگیر و هفته دو بار بیشتر نزن)، تونر ویتالیر مدل ویتامین سی، ماسک صورت برند بیوآکوا یا آردن سبوما، سرم سالیسیلیک اسید و ویتامین سی و هیالورونیک اسید و نیاسینامید ( حتما روش مصرفشونو تحقیق کن یاد بگیر خیلی مهمه)، کرم دور چشم درمالیفت یا سیمپل، کرم آبرسان برند نوآکنه، مرطوب کننده درمالیفت، ضد آفتاب فلوئیدی مای. دقت کن همه اینا مخصوص نوع پوست چرب باشن و به طور منظم استفاده کنی. صبح و شب. روی تغذیه خودت خیلی حساس باش. مخصوصا آجیل، میوه، سالاد، گوشت سفید و قرمز خیلی استفاده کن. آب زیاد بخور. رو بالشیت و ملافتو هفته ای یه بار بشور. خوابت و استرست رو کنترل کن. سعی کن خواب با کیفیتی داشته باشی. مکمل بخور زینک پلاس خوبه. چای سبز هم استفاده کن. هر کرم یا روغنیو به صورتت نزن. همه اینا رو در صورتیکه کامل رعایت کنی و منظم باشی حتما حل میشه. صبور باش چون حداقل سه ماه زمان میبره واسه بهبودی کامل. بعدش هم همچنان باید ادامه بدی. ضد آفتابتو همیشه بزن. خیلی مهمه. بیرنگ باشه حتما. لوازم آرایشی با کیفیت و اصل بگیر. به جای کرمپودر سی سی کرم فارماسی رو بگیر