2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگه

50 بازدید | 8 پست

امشب شب ولادت عزیزمون حضرت زینبه بیاین در حد توان مون یه صلوات حمد هر چی که میتونیم بفرستیم و هدیه کنیم به حضرت زینب و ازش کمک بخوایم😊

بیاین برا حاجتای هم دعا کنیم برای مریضا عاشقا بی پولا مستاجرا افسرده ها مشکل دارا نازاها که دلشون بچه میخواد حاجت دارا مجردایی که میخوان ازدواج کنن متاهلایی که میخوان طلاق بگیرن اونایی که راه شونو گم کردن بیکارا اونایی که قسط و قرض دارن اونایی که مانع برای ازدواج شون هست اونایی که درس میخونن برای همه شون بیاین دعا کنیم که مشکلات شون حل بسه حاجتاشون روا بشه دلاشون شاد بشه غصه هاشون تموم بشه:)برا حاجت منم دعا کنید دم همتون گرم💖🤝🏻

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

من برای تک تک کسایی که برام دعا کنن و لایک کنن نفری ۳ تل صلوات میفرستم

یکی اینکه ماشینمون با قیمت خوب فروش بره

دوم اینکه یا ماشین عالی گیرمون بیاد پشیمون نشیم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

دعااات خیلیییییییی قشنگ بوود چقد به دلم نشست🥺چشمام بارونی شد به خدااا

شاید خیلی حرف‌ها گفته بشه، و خیلی حرف ها نوشته بشه...اما یه چیزایی تو دل آدم میمونه یه چیزایی به دلِ آدم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا سلامتی دخترم رزیتا صلوات بفرستید یا دعا کنید لایک کنید براتون سوره کوثر میخونم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من برای تک تک کسایی که برام دعا کنن و لایک کنن نفری ۳ تل صلوات میفرستم یکی اینکه ماشینمون با قیم ...

حتما گلم ایشالله هر چی میخوای همون بشه

برا سلامتی دخترم رزیتا صلوات بفرستید یا دعا کنید لایک کنید براتون سوره کوثر میخونم

حتما ایشالله همیشه شاد و سلامت باشه😊🤲🏻

حتما ایشالله همیشه شاد و سلامت باشه😊🤲🏻

مممنون گلم ان شاءالله شماهم به خواسته دلتون برسید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ