2789
عنوان

درد و دل کنیم

143 بازدید | 14 پست

بچه ها واقعا خستم دلم میخواد خودم برا زندگیم تصمیم بگیرم دلم گرفته شاید حق با من نباشه ولی از وقتی بچه بودم هیچوقت اجازه ندادن خودم تصمیم بگیرم هیچوقت نتونستم با دوستام برم بیرون دلم میخواد رها باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حالم بده مردمم از بس ندیدنم

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم
چند سالته؟ چه موقعیتی داری؟

۲۴ سالمه تازه عقد کردم الان شرایط زندگی خیلی سخته بعد خانوادم دائم میگن یعنی تا الان چیزی جمع نکردید بخدا بااین وضعیت الان هیچی پول نمیمونه انقدر شرایط زندگی سخته 

واقعا منم دلم بدجور گرفته شاید خوبیمو میخوان ولی منم درک کنن 

واسه خودتون زندگی کنین حرف و حدیث همیشه بوده و خواهد بود 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
۲۴ سالمه تازه عقد کردم الان شرایط زندگی خیلی سخته بعد خانوادم دائم میگن یعنی تا الان چیزی جمع نکردید ...

اگر میتونی منطقی قانعشون کن. حالا هر حرف یا چیزی که مد نظرت هست.

بعدم تا نخوای کسی نمی تونه برات تصمیم بگیره. تو فقط باید بخوای که خودت زندگیتو اداره کنی. اگر خودت برای خودت تصمیم نگیری بقیه این کارو برات می کنن. به حرف هیچ کس اهمیت نده و کار خودت رو بکن

دوست دارم به هیچی اهمیت ندم ولی نمیتونم بهم استرس میدن 

رو اعتماد بنفست کار کن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اگر میتونی منطقی قانعشون کن. حالا هر حرف یا چیزی که مد نظرت هست. بعدم تا نخوای کسی نمی تونه برات تص ...

براشون منطقی توضیح میدم بعد میگن چرا عصبی میشی داریم باهات حرف میزنیم در حال که من اصلا عصبی نمیشم فقط دوست دارم درکم کنن

براشون منطقی توضیح میدم بعد میگن چرا عصبی میشی داریم باهات حرف میزنیم در حال که من اصلا عصبی نمیشم ف ...

از کسی انتظار نداشته باش درکت کنه. روزی میرسه که بفهمی تو این دنیا فقط خودتی و خودت