2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری که همه میگن خوشگله.!

| مشاهده متن کامل بحث + 53669 بازدید | 1148 پست
فقط سوال بود جهت راهنمایی مجبور ک نه نیستم 

پس اصلا ازدواج نکن

چون بعد ازدواج چیزی تغییر نمیکنه 

اونایی ک میگن بعد ازدواج عاشق  شدیم دروغ محضه

فقط عادت میکنی ب وجود طرف

اینایی ک میگم حرف من نیس حرف مشاوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمرم شکست🤙😂

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
کمرم شکست🤙😂

کامنتت منو خندوند الان داشتم گریه میکردم   

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
نظر ایشون ک مثبته

خیلی از خودتون مطمین حرف میزنین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چطور؟؟

از کامنت هاتون متوجه شدم. از جانب دختر خیلی از خودتون مطمین صحبت میکنین....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خب همینطوره 

نظر طرف مقابلم باید پرسید

اینجا اینقد ک هرکسی یه چیزی میگه ادم میمونه چیکارکنه سردرگم میشی کلا

برو روانشناس مطمئن باش حرفای منو بهت میزنه

زیبایی فضایی اصلا لازم نیستا، زیبایی عادی میشه ولی اگه به دلت نیست، تا اخرم به دلت نمیشینه

اصطلاحا موز خوردنش برات صدا خیار میده

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️