2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری که همه میگن خوشگله.!

| مشاهده متن کامل بحث + 53702 بازدید | 1148 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکنم تا جایی ک غرورم اجازه بده مرسی عزیزم

انشالله که اخرش رسیدن باشه قشنگم افرین بهتون که واسه رسیدن به خواسته هاتون تلاش میکنین ولی مراقب احترام و شان خودتون هم هستین  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اخه مگه من دانش اموزم😂 کلاس چهارم درس میده

ای خدا معلم ابتداییه      

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
باور کن نگاهم نمیکنم ب کسی  همینم بیاد جلو همون اول رو نمیدم حالا ول کن دارم خودمو میکشم😂

انشالله که اخرش رسیدن باشه قشنگم افرین بهتون که واسه رسیدن به خواسته هاتون تلاش میکنین ولی مراقب احت ...

ممنون عزیزم امین 

خودتم برسی به هر چی میخایی 

پسره با پسرعموم دوسته اینجا گفتن بهش بگو ک دوستشو راغب کنه ولی مرگ برام راحت تره 😐

باور کن نگاهم نمیکنم ب کسی  همینم بیاد جلو همون اول رو نمیدم حالا ول کن دارم خودمو میکشم😂

دیشب یه جا بودم یه دختره کراش زده بود روم میگفت دندونات چ سفیده موژه هات چ بلنده دماغت عملیه انگار پوستت و...ولی حیف شد پرید😵‍💫😵‍💫

من منظورم این بود ک امروز نظر اشتباه دادم ت تاپیک خانم همین  و اینکه بله حسودیم شد تو تایپک من ...

مگه موضوعش چی بود خدایی بحث اقا خانوم نیس من خودم از تاپیک هایی که همش انرgی منفی باشه هی ناله کلن نمیرم