2777
2789
عنوان

اکسم پیام داد ک..

338 بازدید | 21 پست

چون امتحانش کردم و با دوستم گرم گرفت کات کردیم و بلاک کردم بعد پیام داد ک من نمیتونم فراموشت و واقعا دوست دارم منم گفتم گول نمیخورم اونم گفت بهت ثابت میکنم منم گفتم باشع ثابت کن بهش گفتم تو فکر میکنی دوسم داری گفت من فکر نمیکنم واقعا دوست دارم حتی کلی گریه کرده بود چشماش قرمز قرمز بود همش میگفت نمیتونم فراموشت کنم 

بنظرتون یه فرصت دیگ بهش بدم؟! 

همش هم حرف از ایندمون میزنه بهش گفتم همچی تموم شده باور نمیکرد میگفت نه تموم نشده منو تو هنوزم همدیگرو دوست داریم و بهم میرسیم 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ب حرف عقلت گوش بدی ضرر نمیکنی درسته نمیشناسمش و نمیتونم قضاوت کنم دو راهیه سختیه ولی شنیدم ک ذات آدما عوض نمیشه…

چجوری امتحانش کردی میشه بگی؟لازم دارم

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

این اتفاق برام افتاد بقول شما با گریه و زاری برگشت و خیلی زودتر از چیزی ک فک میکردم درحالی ک رابطمون خوب بود ب بدترین شکل با ی زن شوهردار مجدد خیانت کرد خدا جوابشو بده منکه گذشتم 

توبه گرگ مرگه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چرا؟ 

چون داره بیجا حرف میزنه

بهش فرصت بدی که چی
البته نظرم اینه که هیچکدومتون به بلوغ برای رابطه نرسیدین...
اما به هرحال من بودم فرصت نمیدادم
زندگی و وقت و احساساتم که بازیچه نیست

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ب حرف عقلت گوش بدی ضرر نمیکنی درسته نمیشناسمش و نمیتونم قضاوت کنم دو راهیه سختیه ولی شنیدم ک ذات آدم ...

دوستم بهش پیام داده بود در حد اصل دادن بودن و نظر دادن به عکس فیک 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

مگه هنوزم از این روش استفاده میشه😅یادش بخیر منم رد شوهرم این حرکت زدم  اینکه میای اینجا میپرس ...

خوب یه جورایی اره چون اولین بار میخام یه فرصت بدم ببینم چی میشه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

این اتفاق برام افتاد بقول شما با گریه و زاری برگشت و خیلی زودتر از چیزی ک فک میکردم درحالی ک رابطمون ...

خوب با دوستم رابطه عاشقانه نداشته کلا دو دقیقه حرف زدن همین 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

عزیزم لطفا اجازه بده بهت ثابت کنه

ببینی ثابت کردن چه جوری 

مثلا دوبار گفت عشقم ودوست دارم و دوتا خرس قرمز خرید برات میشه ثابت کردن....

لطفا سگ محلش کن ببین چطور به دستت میاره یا با دوبار بی محلی ول میکنه

خوب با دوستم رابطه عاشقانه نداشته کلا دو دقیقه حرف زدن همین 

چ دو دقیقه چ دو ساعت چ دوروز اگ طوری بوده ک‌میگی خیانت پس در اصل فرقی نداره من تجربمو گفتم شما میتونی کاری ک دلت میخوادو انجام بدی منم امیدوارم ک‌ پشیمونت نکنه

ولی زودم بهش برنگرد ببین چقدر مصممه ک‌ بدستت بیاره

موفق باشی🙂

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)