2777
2789
عنوان

ازدواج

103 بازدید | 13 پست

خانومای متاهل که تجربه این ازذواج رو کمکم کنن. با اقایی اشنا شدم که بسیار ساده هست منظورم اینه که مثلا اهل کافی شاپ رفتن و رفیق بازی نیست رفیق زیادی نداره و تا الان مشغول کار بوده بسیار مودبه . حدودا ۳۴ ساله هست و منم ۲۵ سالمه. من خیلی شر و شیطونم با دوستام بیرون میرم . اما ایشون این طور نیست . از نظر قیافه و خانواده و بقیه ایتم ها هم خوبه. به نظرتون این اختلافه مشکل ساز نمیشه؟

نه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگر درون گرا باشه و شما برون گرا چرا به مشکل میخورید 

باهاشون صحبت کن ببین مشکلی با وقت گذرئنیای شما نداره ؟میتونه همیشه نه اما گاهی پا ب پاتون پیش بیاد یا نه /؟بررسی کنید علتش رو حتما ممکنه دوست صمیمی نداشتن و اهل تفریح بودن 

ممکنه افسردگی خفیف داشته باشن و خودشونم خبر نداشته باشن و... باید خیلی ب این مسئله اهمیت بدید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین اگر درون گرا باشه و شما برون گرا چرا به مشکل میخورید  باهاشون صحبت کن ببین مشکلی با وقت گ ...

من خودم میانگرام . ایشونم میگن چون اکثر دوستاشون متاهل شدن دیگه خیلی باهاشون نمیتونن رفت و امد کنن

اون مشکلی نداره با شیطنتای من  من میترسم برام خسته کننده بشه

ببین من خودم شوهرم اصلا اهل گردش ومسافرت واین چیزانیست ولی خداروشکر بقیه چیزاش خیلی خوبه ولی واقعا من اذیت میشم سراین چیز مثلا بهش بگو ک اخرهفته ها باید بریم فلان جا یامن اهل مهمونیم میتونی باهام کناربیی یان من خودم شوهرم کارنداره دوستام میان خونه میریم تومحله بیرون ولی اجازه مسافرت بادوستامو نمیده منم دیگ عادت کردم ولی هرچندوقت یباربهش میگم تو خستم کردی هیج جانمیبری و... ولی جدی بشین باهاش صحبت کن

اها باشه مرسی  اختلاف سنی ۹ سال خیلی نیست به نظرت؟

بستگی بازم ب ادمش داره ولی ببین اگ واقعا همه چیش اوکیه الکی ردش نکن بره من فامیلمون ۹ سال باشوهرش اختلاف داره ولی خداروشور راضیه من مامانم وبابام ۱۰ سال دارن ناراضین براهمین میگم حتما مشاوره برو