2821
2789
عنوان

همسایه پرو

737 بازدید | 19 پست

از ساعت ۱۱ نیمه دارن دادو بیداد فوشو فوش کشی میکنن

شوهرش چند دقیقه پیش درو خونه رو عین طویله بستو رفت😐😐زنه هم بچه هاشو فک کنم فوش،میده داد میزد خدا لعنتتون کنه زندگی منو شوهرمو خراب کردید بچه هام دخترش جیغ میزد مامان نزن ببخشید 😐🤕

هنوز داره فوش میده میگه زندگیمو سیاه کردید بچه هام گریه میکنن

این متن برا تاپیک یه هفته پیشمه 🤕البته مامانم رف تذکر داد با پرویی گف خونه خودمه به شما چه مستاجرم هست بعد من ی بار اهنگ گزاشتم خودشو کشت زنگ زد مدیر ابرومو برد امشب شوهرش امد ی ربع پیش یکم فوش دادن همو زنه داد میزد بعد رف شوهرش الانم نمیدونم با کی حرف میزد کلی داد زد مامانم درو باز کرد گف شعورم خوب چیزیه وقتی به صابخونه اطلاع دادم میفهمی بعد درو بست زنگ زدیم مدیر مدیر گف فردا تذکر میدم شمام به صابخونش بگید

چیکار کنیم؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

کسی که آبروشو سر کشیده و اینطور جلو همه داد و بیداد میکنه . کسی ک به بچش رحم نمیکنه و مثل یه حیوون با بچش رفتار میکنه و میزنتش . کسی ک بی شرم و حیا با همسرش به هم فحش میدن به نظرت تذکر و شعور و در ک و فرهنگ و فهم حالیشه ؟ نه غرزندم . شما فقط گوش به زنگ باش که موعدشون تموم شد دیگه اجازه ندین تمدید کنه قراردادشو

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

همه تاپیکات راجع به این و‌ اونه

خیانت شوهر دوستت 

همسایه و مشکلاتش

این و اون و ...

سرت تو زندگی خودت باشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه تاپیکات راجع به این و‌ اونه خیانت شوهر دوستت  همسایه و مشکلاتش این و اون و ... سرت تو ز ...

چیبگم والا 😂 چرا الان اینجوری فک میکنی؟؟؟؟دوستم خودش زنگ زده به من فوشش بدم بگم چرا زنگ زدی؟😐بعد همسایه پدرمونو در اورده خودت بودی مطمئن باش الان در خونشون بودی یکم فکر کنید حرف منطقی بزنید

چقد شماها تو زندگی همدیگه اید  این میگه آهنگ گذاشتی  اون یکی صدای دعواش میاد بیخیاله هم ...

این همسایمون کلا مشکل داره 

الان که شما به اونا گیر دادین  بیخیال

عزیزم ما اسایش نمیخوام؟!جون کندیم خونه خریدیم راحت باسیم نه اینکه صدای دعوا بشنویم اپارتمانه ها

عزیزم ما اسایش نمیخوام؟!جون کندیم خونه خریدیم راحت باسیم نه اینکه صدای دعوا بشنویم اپارتمانه ها

خوب پس الحمدلله مال خودتونه 

در و دیوار رو عایق کنید بیشتر آسایش داشته باشید 

اوناکه دعواشون با این حرفا تموم نمیشه، میشه؟

خوب پس الحمدلله مال خودتونه  در و دیوار رو عایق کنید بیشتر آسایش داشته باشید   اونا ...

ببخشید هزینه داره ها اونا خب باید رعایت کنن برا همین میخوایم به صابخونه بگیم

تو هر خونه ای دعوا میشه دیگه فقط طفلی بچه ها 

عزیزم خب مگه ما گناه کردیم ما هم اسایش میخوایم به ما چه

حتی اگر همه حرفهات هم درست باشه و حق با شما باشه این رفتار که زنگ بزنین به صاحبخونش یا اصلا تهدید کنید که به صاحبخونه میگیم خیلی رفتار زشتی هست. 

یه مستاجر بابت مستاجر بودنش هزینه های جسمی و ذهنی و مادی زیادی میکنه شما دیگه بدترش نکنید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792