2777
2789
عنوان

رشد قد در ۱۶ سالگی

2624 بازدید | 35 پست

خانما راهکار بهم بدین جز ورزش که وقت نمیکنم گیرم رسته ام تجربی هس دارم برا کنکورم میخونم اصن افتضاه

۱۶ سالمه

قدم ۱۶۴ هست

وزنم ۵۳/۵۴

چیکار کنم قدم بلندتر بشه؟؟؟؟؟

مکملی چیزی؟

آمپول میگن هس؟چیکا کنم راهنماییم کنید لطفا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قدت خوبه دیگه 

تا ۱۸ سالگی هم یه مقدار دیگه رشد میکنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قدت خوبه دیگه  تا ۱۸ سالگی هم یه مقدار دیگه رشد میکنی

واقعا؟

امکانش هست دیگه رشد نکنم؟

چون خانواده پدریم که قدشون کوتاه هس مادری هم بد نیستن

واقعا؟ امکانش هست دیگه رشد نکنم؟ چون خانواده پدریم که قدشون کوتاه هس مادری هم بد نیستن

ببین الان دیگه هیچ راهی وجود نداره برای قدت 

باید قبل از بلوغ اقدام میکردی 

ولی قدت خیلی عالیه 

نرمال جامعه است 

من ۱۶۸ ام از نود درصد همکلاسی هام بلندتر بودم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قدت خوبه کههههههه 

واقعا؟😭

بخدا اعتماد به نفس ندارم از بس بهم گفتن قدم کوتاه هس

خداکنه تا ۱۸ سالگی چند سانت اضافه بشه به قدم

ببین الان دیگه هیچ راهی وجود نداره برای قدت  باید قبل از بلوغ اقدام میکردی  ولی قدت خیلی ...

ای خدا چیکتر کنم کسی به فکرم نبوده الانم که همش میگن قدم کوتاه هس چیکا کنم اخه

حتی مکملی یا از این آمپول ها که میگن نمیتونم استفاده کنم؟

اه چه خوب کاش منم هم قد تو بودم

چند سالتون هس مگه؟

منم قدم ۱۶۴ هس . زیاد کوتاه نیستی قدت تو جامعه عادیه  ولی فکر نکنم دیگه رشد کنی نهایتا یک یا د ...

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتون هست؟

کاش حداقل به ۱۶۸ برسم😭عالییییی میشد

ای خدا چیکتر کنم کسی به فکرم نبوده الانم که همش میگن قدم کوتاه هس چیکا کنم اخه حتی مکملی یا از این ...

من که دیگه پیر شدم 

۲۷ سالمه 

ولی تو هم هنوز دوسال دیگه وقت داری 

باز هم میگم قدت کوتاه نیست اصلا 

برای پسر این قد کوتاهه نه دختر 

خیلی هم عالی هستی

من که دیگه پیر شدم  ۲۷ سالمه  ولی تو هم هنوز دوسال دیگه وقت داری  باز هم میگم ق ...

اووو امیدوارم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی💋❤

یعنی هیچ جوره امکان رشد قد بعد ۱۸ سالگی نیس؟

خیلی ممنون که داری بهم روحیه میدی💗مرسی