2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین

76 بازدید | 13 پست

چند روز پیش به اصرار مادرم و شوهر جدیدش رفتیم خونه مامانم. یکی از فامیلای شوهرش جشن گرفته بود و مامانم میخواست بخاطر ما نره ولی شرایط طوری بود که باید می‌رفت عذرخواهی کرد و رفت و به حساب اینکه شوهرش خونس  رفت و گفت زود برمی‌گردم و شوهرش هم بعد از رفتن مامانم به بهونه اینکه ماشینش خرابه رفت و من و همسرم خونشون تنها موندیم وسه ساعت بعد همزمان با مادرم وباهم برگشتن.درسته به روم نیاوردم ولی خیلی ناراحت شدم .می‌خوام دیگه خونشون نرم وکلا قطع رابطه کنم.شما بودین چیکار میکردین؟

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گناه داره مامانت قطع رابطه نکن شاید اصلا همسرش قصدش همین بوده ک شما بهتون بربخوره

نمیدونم والا شوهرش از اینکه نمی‌ریم خونشون همش گله میکرد منم به اجبار رفتم که ناراحت نشن 

.
نمیدونم والا شوهرش از اینکه نمی‌ریم خونشون همش گله میکرد منم به اجبار رفتم که ناراحت نشن 

نمیشه قضاوت کرد شاید از ی طرف بخاطر اینکه دل مادرتو بدست بیاره ب شما اصرار میکنه از ی طرف دیگه کاری میکنه ک نرین ب هرحال من شما و اون شخصو نمیشناسم برداشتم از رفتارش بود

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
نمیشه قضاوت کرد شاید از ی طرف بخاطر اینکه دل مادرتو بدست بیاره ب شما اصرار میکنه از ی طرف دیگه کاری ...

منم آدمی نیستم که هر روز خونشون باشم اینم خیلی اصرار کردن رفتم و دومین و آخرین باری بود که رفتم خونشون.با اینکه چند بار دعوتشون کردم خونمون انتظار همچین حرکتی نداشتم هنگ کردم اصلا که عمدی بود یا سهوی 

.