mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 عنوان تجربه ی ام اس 896 بازدید | 56 پست کسی تجربه ی ام اس داره علایمش چیه آیا با پانیک یکیه علائمش 1402/08/27 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 31917 علایمش خیلی با پانیک فزق داره من خودم پانیک دارم و یک اپیزود از علایم ام اس رو داشتم ( اما ام اس ندارم در کل) خیلی فرق داشت
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12190 خاله من دارهاوایلش دستاش گز گز میکردنبعدها هم وسیله ها میفتادن از دستش میشکستن چندبار دکتر رفت نفهمیدناخرسربعدمدتهااا چشمش یهو نابینا شد بستری شد بعد کلی ازمایش مشخص شد ک ام اس هست ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 علایمش خیلی با پانیک فزق داره من خودم پانیک دارم و یک اپیزود از علایم ام اس رو داشتم ( اما ام اس ند ... چ مشکلی داشتی
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 خاله من داره اوایلش دستاش گز گز میکردن بعدها هم وسیله ها میفتادن از دستش میشکستن چندبار دکتر رفت ن ... الان کجاست چند ساله شه
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 التهاب عصب بینایی یعنی چی توروخدا بهم بگو حالم خیلی بده پانیک دارم چند روز مدام بهم دست داد چکاپ دادم گفتن ویتامین دی پایینه فقراهنم دارم الان بی حالم حوصله ی هیچ کاری ندارم ممکنه ام اس باشه حالم بده برم ام آر آی
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12190 الان کجاست چند ساله شه الان سره زندگیش چشمش بهتر شده میبینه ی چشمش بود حالش خوبه خداروشکر سنشم ۳۰ و خورده ای تقریبا ۱۰،۱۱ ساله ام اس داره ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 الان سره زندگیش چشمش بهتر شده میبینه ی چشمش بود حالش خوبه خداروشکر سنشم ۳۰ و خورده ای تقریبا ۱۰،۱۱ س ... من چکار کنم منم برم ام آر آی
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 31917 یعنی چی توروخدا بهم بگو حالم خیلی بده پانیک دارم چند روز مدام بهم دست داد چکاپ دادم گفتن ویتامین دی ... نه عزیزم چع ربطی به ام اس داره بی حوصلگی🌝🌝 تازه من یکی از علایم خیلی مهم ام اس رو داشتم اما ام اس ندارم
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12190 من چکار کنم منم برم ام آر آی برو متخصص مغزو اعصاب ببین چی میگه ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 نه عزیزم چع ربطی به ام اس داره بی حوصلگی🌝🌝 تازه من یکی از علایم خیلی مهم ام اس رو داشتم اما ام اس ... من تار میبینم ولی چشمم کلن ضعیفه عینکم میزنم ی مدت چشمم سفید میدید ک گفتن چیزی نیست تقریبن دو سال پیش آم آر آی دادم گفتن چیزی نیست الان اصلن حسش نیست راه برم چکار کنم
mahyakhnoom مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 609 برو متخصص مغزو اعصاب ببین چی میگه رفتم گفت برو آم آر آی بده
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 31917 من تار میبینم ولی چشمم کلن ضعیفه عینکم میزنم ی مدت چشمم سفید میدید ک گفتن چیزی نیست تقریبن دو سال پی ... من ۶۰ درصد بیناییم از دست دادم تاری دید چشم ام اس که شوخی نیست با عینک درست شه ام ار ای خوب که عالیه شما وسواس داری
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12190 رفتم گفت برو آم آر آی بده خب برو بده ایشالا ک چیزی نیست منم معمولا بدترین چیزارو همیشه تلقین میکنم بخودم موقع دکتر رفتن🤦🏻♀️🤦🏻♀️استرس نگیر هیچی نیست ،،پانیک ک کلا فرق داره ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)