2777
2789

25هفته ام

درحال خوردن...

12/14تاریخمه

درد دارم بچه جاش نی اذیتم میکنه 

به هرحال میگذره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

25هفته ام درحال خوردن... 12/14تاریخمه درد دارم بچه جاش نی اذیتم میکنه  به هرحال میگذره

آزمایش قند چن مرحله رو دادین؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
آزمایش قند چن مرحله رو دادین؟

من دادم امروز جوابشو گرفتم وخیلی عجیب بوده نمیدونم چرا مرحله سومم رفته رو پنجاه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من ۱۶هفته و دراز کشیدم و داروهام تقریبا فول اسپرین امپو انکسو ،فمولایف،شیاف ،دوفاستون ومکملا

و سرکلاژ شکمی هستم بارداری دومم البته با سابقه پنج بارداری ناموفق

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خانوما من فردا پنج هفته و دو روزم میشه برم سونوگرافی واژینال نشون میده ک خارج رحمیه یا ن؟

بنظرم اگر علایم خاصی نداری و سابقه خارج رحمی نداری بذار هشت هفته برو سونو شکمی چون سونو داخلی خوب نیست ممکنه باعث لک بینی بشه

بنظرم اگر علایم خاصی نداری و سابقه خارج رحمی نداری بذار هشت هفته برو سونو شکمی چون سونو داخلی خوب نی ...

اخه لکه بینی هم دارم و هنوز پیش هیچ دکتری نرفتم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
اخه لکه بینی هم دارم و هنوز پیش هیچ دکتری نرفتم

بنظرم برو دکتر ببین نظر دکتر چیه بهت میگه کی بری سونو و لازم باشه شیافت بده