2789
عنوان

فیستول مقعد

853 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، من تو موقعیت خیلی بدی هستم، مقعدم آبسه کرده بود اول مهر جراحی کردم، الان بعد دو ماه هنوز حوب نشده دوباره رفتم دکتر گفته این فیستول شده و دو سه تا جراحی دیگه میخواد، حالم خیلی بده، لطفا بهم دکتر خوب معرفی کنین در این زمینه، کسی تجربه‌ای با دکتر نعنایی یا دکتر منوچهری داره؟

منم فیستول مقعد دارم ولی کاری بهش ندارم و ۱۰ ساله دکتر براش نرفتم گاهی خونریزی دارم و خودش خوب میشه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این مشکلو داشتم چقد عذاب کشیدم اصفهان پیش دکتر محمد علی رجبی عمل کردم خدا خیرش بده خوبه خوب شدم

شما چه علائمی داشتید چطور بودین قبل عمل

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
منم فیستول مقعد دارم ولی کاری بهش ندارم و ۱۰ ساله دکتر براش نرفتم گاهی خونریزی دارم و خودش خوب میشه

مال منم سال‌ها این آبسه بود فروکش میکرد و برمیگشت ولی این سری خیلی وحشتناک عود کرده بود نمیتونستم تحملش کنم مجبور شدم جراحی کنم

آبسه همونیه که یه چیز حالت جوش مانند خیلی سفت در میاد؟؟؟بعد اون چه جوری میشه که تبدیل میشه به فیستول یعنی چی اصلاً فیستول؟؟والا من یکی دو نفرو دیدم که در مورد این فیستول تاپیک زده بودن نوشته بودن اصلاً نباید جراحی بشه و با جراحی ۱۰۰ درصد برمی‌گرده دوباره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

تجربه من از درمان فیستول مقعدی با دکتر پروانه منصوری فوق‌العاده بودش ایشون خیلی ماهر و باتجربه هستن و منو توی تمام مراحل درمان به خوبی راهنمایی کردن محیط مطب هم خیلی آرامش‌ بخش بود و از استرسی که داشتم کم کرد 

طبق تجربه من صد تا جراحی دیگه هم بکنی خوب نمیشی 

کلا درمان نداره 

دست کاریش بکنی هی کانال میزنه چند کاناله میشه و بدتر 

باید باهاش مدارا کنی 

سیر خام بخور سر باز میکنه تخلیه میشه 

خلاصه که بیشتر تحقیق کن همینطوری مقعدت رو دست کاری نکن نابود میشی

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه