2777
2789
عنوان

شکرگذاری🥰♥️

122 بازدید | 12 پست

خدایا شکرت به خاطر تن سالم خودم و خانوادم ♥️🥰

خدایا حال دل همه ی بنده هات خوب کن ♥️🥰

مراقب قلب بنده هات باش جای اشتباهی نره ❤️🥰

خداجونم مارو به محبت غیرخودت محتاج نکن ❤️🥰

خدایا این روزا یکم دلم گرفتس بیشتر هوامو داشته باش فدات بشم ❤️

من که جز تو هیچ کسی و ندارم ♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پروردگارا حال دل خوب و از خودت می‌خوایم نزار فراموشت کنیم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

عزیزم من ۹ ساله محقق قانون جذب و عزت نفسم

اگر بر اساس این قانون شکرگزاری میکنی شکرگزاریت غلطه کلا

اولا ابتدای همه ی جمله هات باید خداروشکر باشه نه اینک وسطش دعا کنی و دوما نباید کلمه منفی به کار ببری

مثلا نباید بگی خدایا شکرت ما رو محتاج بنده هات نمیکنی باید بگی خدایا شکرت ک من رو از بنده هات بی نیاز کردی

عزیزم من ۹ ساله محقق قانون جذب و عزت نفسم اگر بر اساس این قانون شکرگزاری میکنی شکرگزاریت غلطه کل ...

عزیزم مرسی واقعا به خاطر توضیحاتت استفاده میکنم ♥️🥰

ولی درکل من همینجوری مثل یه درد و دل شکر کردن تایپک میزنم خودم احساس بهتری دارم 

عزیزم مرسی واقعا به خاطر توضیحاتت استفاده میکنم ♥️🥰 ولی درکل من همینجوری مثل یه درد و دل شکر کردن ...

آخه حیفه آدمی به قدر دانی شما از شکرگزاری بهره ای نبره

من خیلی ها رو دیدم با شکرگزاری به خونه و ماشین و طلا و سلامتی رسیدن

کتابی هست به نام معجزه ی شکرگزاری حتما بخونش

خیلی کمک میکنه بهت

برای هر چیزی ک میخوای داشته باشی قبل داشتنش سپاسگزار باش

مثلا اگر ماشین میخوای هر شب بنویس خدایاشکرت ک ماشین فلان رو خریدم و تهش ۳ بار بنویس سپاسگزارم

من خودم با شکرگزاری به خیلی چیزا رسیدم

الان چند وقتیه افسرده شدم و دیگ انجام نمیدم ولی تاپیک شما رو دیدم تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم

آخه حیفه آدمی به قدر دانی شما از شکرگزاری بهره ای نبره من خیلی ها رو دیدم با شکرگزاری به خونه و ...

ممنونم عزیزم 

راستش منم خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا هرچند وقت یکبار اینجوری میشم 

همش احساس میکنم کمبود محبت دارم 

دلم میخواد بهم توجه بشه 

احساس تنهایی هم میکنم با اینکه خانواده هستن دانشگاه میرم دوست پیدا کردم و با دوست صمیمی هم در ارتباطم اما یه جوریم آخه آدم شده بیشتر وقتا دلش گرفته باشه؟ 

ممنونم عزیزم  راستش منم خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا هرچند وقت یکبار اینجوری میشم  همش احس ...

مشکل عزت نفس داری

از لحاظ انرژیک فردی ک عزت نفسش بالاست منبع انرژی هست و بقیه ازش تغذیه میکنن ولی کسی ک عزت نفسش پایینه پی این هست ک از بقیه تغذیه کنه

تغذیه یعنی گرفتن انرژی با کلام با نگاه با توجه

یعنی دلت میخواد ی توجهی نگاهی محبتی بهت بشه و اگر نشه حس خلاء داری

اگر بخوای برات رایگان دوره میفرستم روی خودت کار کنی

البته بخوای بخریشون باید میلیونی هزینه کنی ولی چون تو این مسیر هستی من برات رایگان میفرستم

مشکل عزت نفس داری از لحاظ انرژیک فردی ک عزت نفسش بالاست منبع انرژی هست و بقیه ازش تغذیه میکنن ول ...

ممنون میشم ازت بفرستی خیر ببینی الهی 

من خودم احساس میکنم اعتماد به نفس خوبی دارم بین جمع یا مثلا بقیه میگن فن بیانت تقریبا خوبه و اینا رو دوستام بهم میگن یعنی بازم مشکلم همون عزت نفسه؟!

ممنون میشم ازت بفرستی خیر ببینی الهی  من خودم احساس میکنم اعتماد به نفس خوبی دارم بین جمع یا م ...

عزیزم اعتماد به نفس یعنی اعتماد به خود

یعنی مثلا تو به خودت مطمئنی ک میتونی از پس ی کاری خوب بربیای ولی عزت نفس یعنی دوست داشتن خود یعنی تکیه بر خود

مثلا نگا کسی ک اعتماد به نفس بالایی داره ممکنه تو شغلش موفق باشه ولی چون عزت نفس پایینی داره اگر همسرش ترکش کنه از درد وابستگی به مواد مخدر اعتیاد پیدا کنه

تفاوتشون رو متوجه شدی؟