2777
2789
عنوان

تجربه طلاق؟

169 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر

تجربه طلاق یکی از اعضای خانوادتونو داشتین؟ چطور باهاش کنار اومدین؟

زیاد وابسته نیستم اما به هر حال عضوی از خانوادمون بودن و الان از ناراحتی دارم خفه میشم و بیشتر غصه داداشمو میخورم . میدونم خیلی ناراحته

لطفا دلداریم بدین که هیچ ربطی به من ندارههههههه

کاربری دست دو نفره :)

داییم اولش خیلی ناراحت بودیم چون دقیقا یکهفته بعد عقد حرفش شد ی وضعی بوداااا ولی تموم ک شد همه راحت شدن و مجدد ازدواج کرد ی بچم داره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خواهرم چند سال پیش طلاق گرفت،البته ما از طلاقش خوشحال شدیم شوهرش انسان نبود. خدارو شکر الان ازدو ...

نمیدونم من خیلی خاطرات خوبی با زنداداشم دارم حس میکنم یه قسمت از قلبم داره کنده میشه

داییم اولش خیلی ناراحت بودیم چون دقیقا یکهفته بعد عقد حرفش شد ی وضعی بوداااا ولی تموم ک شد همه راحت ...

انشالله خوشبخت باشن همیشه

من که الان خیلی نگران داداشمم که بعد این چی میشه

انشالله خوشبخت باشن همیشه من که الان خیلی نگران داداشمم که بعد این چی میشه

والا دایی من جشن عقدم ک ما رسم داریم دختر بگیره خودش گرفت اونهمه خرج کرد فک‌کن ما رفتیم برا مراسمش هنوز برنگشتیم حرف طلاق شد بشششدت عصبی و ناراحتو داغون بود ولی پشتش بودن خواهراش دلگرمی دادن بهش بعد از جداییم مجدد گشتن یکی دیگرو پیدا کردن الان انگار ن انگار اون اتفاق واسش افتاده بوده  

بالاخره ی دورانی داره باید بگذره خیلی سادم نیست ولی بستگی ب ادمش هم داره شماهم تنهاش نزارین ایشالا خیر براش پیش بیاد

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)