2777
2789
عنوان

حقوق بازنشسته فرهنگی چقدره ؟

6917 بازدید | 27 پست

من خودم فرهنگی رسمی  هستم و از حدود حقوقا خبرا دارم مثلا میدونم که مدیر یا معاون یک و خرده ای بیشتر از معلم میگیره ولی چیزی که باعث تعجبم شد اینکه امروز سرایداررمدرسه مون راست یا دروغ میگفت معاون پرورشیمون پایه حقوقش ۲۲ میلیونه و من گفتم دروغه چون عمه خودم فرهنگی بودن مدیر مدرسه هم بودن بازنشسته شده و مدرک دکترا داره و الان فقط ۱۲ م میگیره .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم و خاله هام و شوهرم فرهنگین یادمه مامانم میگفت  زن داییم که مربی پرورشیه خیلی حقوقش بالاتر بوده 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

ممکنه بخصوص اقایون مامان من فک کنم ۱۸ بود امسال بازنشست شد کمتر میشه

بستگی داره عمتون چه سالی بازنشست شده باشن

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
مامانم و خاله هام و شوهرم فرهنگین یادمه مامانم میگفت  زن داییم که مربی پرورشیه خیلی حقوقش بالات ...

علتش چیه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دروغ میگه 

شوهر من با ۳۲ سال الان ۱۲/۵ میگیره قراره حکم رتبه بندی هم بزنن با رتبه ۴ که هنوز نزدن براشون

تازه معاون هم بوده

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
علتش چیه؟

نمیدونم شاید یه فعالیتایی داشته قبلنا گروه و بندی مثل الان نبود معلم نمونه میشدن یا هرچی تو حقوق تاثیر داشت،حتی نزدیک بازنشستگی یه سری زمین بود بین خودشون تقسیم کردن البته یه پولی پرداخت میکردن یه جورایی تعاونی ،زندایی منم گرفته بود معلم های عادی اصلا خبر دار نشدن

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....