2777
2789
عنوان

بسپار به خدا

89 بازدید | 10 پست

بسپار به خدا

چون بهت نیرویی میده که از پس مسیرای سخت بربیایی.

چون با بودنش هیچوقت سخت

به معنی غیر ممکن نیست.

چون قبلا راهی رو که تو دوست داری  مسیرشو باز کرده وگرنه هیچوقت تو سرت نمینداخت.

چون بهت آرامش میده.

چون ازت دفاع میکنه.

چون اون هیچوقت بهت آسیب نمیزنه.

چون هیچ قدرتی بالاتر از اون نیست.

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچ کدوم از این کارا رو نکرد به عنوان کسی که این مسیرو رفته

منم این حرفا را میزدم ولی این چند وقته چیزایی پیش اورده که تموم سلولهای بدنم مور مور شده که خدایی هست

خوش به حالتون

اون جریان چیزی واسم عوض نکرد ولی ایمانم را به خدا هزار برابر کرده که خدایی هست و بوقتش جواب تمام بدیها و خوبیها را میده

اون جریان چیزی واسم عوض نکرد ولی ایمانم را به خدا هزار برابر کرده که خدایی هست و بوقتش جواب تمام بدی ...

موفق و سعادتمند باشید

ولی اون به وقتش صبر آدمو تموم میکنه آدمو بی ایمان میکنه آدم رو بیمار و روانی میکنه و افسرده و از همه چی زده که دیگه فقط بدی میمونه ازش و اگه بخواد جواب بدیاشو بده نامردیه

عدالتی نیست

موفق و سعادتمند باشید ولی اون به وقتش صبر آدمو تموم میکنه آدمو بی ایمان میکنه آدم رو بیمار و روانی ...

هم جواب بدیها را میده هم انسانی را که تو سختی و تنگناست نجات میده شک نکن

هم جواب بدیها را میده هم انسانی را که تو سختی و تنگناست نجات میده شک نکن

جواب بدی اونو دادن وقتی پیرشدم تو این زندگی وقتی عمرم هدر رفتو زندگی نکردم چه فایده ای داره