2777
2789

والا من ندیدم با لابیاپلاستی بزرگ کنه کسی لابیارو مگه نیازی به بزرگ بودن لابیا هست؟ اگر منظورت ترمیم هست آره پزشکا یعنی متخصص زنان خوب میتونن انجام بدن مثلا کسی پیش دکتر نابلد رفته باشه واسه عمل لابیاپلاستی الان بخواد ترمیم کنه ولی در کل برای بزرگ کردن بعید میدونم باشه همچین چیزی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به مرور زمان خودش بزرگ میشه با زایمان  و رابطه. لابیاپلاستی عملیه که برش تو لابیا انجام میشه که کوچیک کنه . مثلا خواهر بزرگم قبلا انجام داده بود چون بعد چند تا زایمان لابیاهاش بزرگ شده بود و برای لباس پوشیدن و اینا اذیت میشد. اون پیش دکتر نگین حدادی انجام داد. اگر میخوای انجام بدی ازش یه مشورت بگیر. این سوالتم از خودش بپرس

اونی که شما میگی لابیاپلاستی نیست. لابیاپلاستی لابیاهارو کوچیک تر میکنه. دختر خاله من پارسال پیش دکتر مریم کرمعلی انجام داد خیلی هم راضی بود. اون دو تا عمل زیبایی رو با هم انجام داد ولی چون کار دکترش خوب بود اذیت نشد

راستش همیشه از اینکه بخوام جراحی زیبایی واژن انجام بدم استرس داشتم، اما وقتی رفتم پیش دکتر طالب‌زاده، همه‌چیز رو با حوصله و دقت برام توضیح دادن. عمل خیلی راحت انجام شد و نتیجه هم خیلی طبیعی و عالی بود. اصلاً پشیمون نیستم