2777
2789

اتفاقا منو بهترین موقعیتا خاستن چرا این فکرو میکنی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نخواد 

اما اگه مشکل از خودت باشه 

تو ازدواج دوم هم قطعا شکست میخوری

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

وا چه ربطی داره خیلیا بعد طلاق خواستگارشون از زمان مجردی بیشتره چه بسا پسر مجرد هم توشون هست 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تو بعضی شهرها اصلا به مطلقه نگاه نمیکنن متاسفانه 

درسته بستگی به فرهنگ اون منطقه هم داره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وا چه ربطی داره خیلیا بعد طلاق خواستگارشون از زمان مجردی بیشتره چه بسا پسر مجرد هم توشون هست 

خصوصا الان که طلاق زیاد شده حالا قبلنا اینقدر نبود الان دیگه تا حدی عادی شده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من خیانت جنسیو بخشیدم فقط بخاطر ترس از طلاق...

ترس از طلاق یا ترس از اینکه کسی نخوادت دیگه؟ 

اگه دومی هست ، خیلی وضع اعتماد بنفست خرابه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️