2777
2789

چندمی که این قضیه برات مهمه؟! 

منم همینجوری بودم اما اونقدر برای خودم ارزش قائل شدم و خودم روتو جمعشون قاطی نکردم الان احترامم رو خیلی دارن وقتیم شروع میکنم به حرف زدن همش ساکت میشن و بهم گوش میدن 

سعی کردم فقط با ینفر توکلاس که دختر خوبیه دوست شم که موفق هم شدم فقط با اون میزم این وراون ورووقتمو میگذرونم بقیه که اصن هیییچ 

توهم از اونا خوشت نیاد 

امضاااامم یادتون نره♥

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
چندمی که این قضیه برات مهمه؟!  منم همینجوری بودم اما اونقدر برای خودم ارزش قائل شدم و خودم روت ...

من نهمم یک سال مدرسه نرفتم باید دهم می‌بودم

آخه هیچکس خوب نیست باهاشو رفیق شم یا چند ماه بعدولت میکنن

🌱💚🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نهمم یک سال مدرسه نرفتم باید دهم می‌بودم آخه هیچکس خوب نیست باهاشو رفیق شم یا چند ماه بعدولت میک ...

عزیزم فدای سرت چقدر چیزهای بی ارزش برات انقدر اهمیت دارن 

خب دلیلی داره که ازت خوششون نمیاد؟ کاری کردی؟ حرفی زدی

سعی کن بری تو جمعشون یکم باهاشون خوش و بش کنی درست میشه

من یازدهمم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم فدای سرت چقدر چیزهای بی ارزش برات انقدر اهمیت دارن  خب دلیلی داره که ازت خوششون نمیاد؟ ک ...

ن نمدونم چرا بدشون میاد شاید چون با حجاب م یا درسام ضعیف 

🌱💚🤍
ن نمدونم چرا بدشون میاد شاید چون با حجاب م یا درسام ضعیف 

من ام محجبه ام درس هامم در حد پاس شدن میخونم

اما کلا خیلی دورمن و مشتاقن برای حرف زدن باهام 

مهربون باش وخوش برخوردت درعین حال اویزونم نباش خودشون جذبت میشن