2777
2789
عنوان

شما بودید کدوم و انتخاب میکردید؟

109 بازدید | 21 پست

خونه ای که الان ساکنش هستیم و خیلی دوست دارم. ولی چون همسرم خرداد ماه با خانم همسایه ( تو یک ساختمون هستیم).

در حد چت بهم خیانت کرد دلم میخواد از اینجا بریم. اون خانم اصلاا با من کاری نداره. محلمون.بقیه همسایه ها .همه چیییی عالیه. اگر بخوام از اینجا برم قطعا باید پول روی پول خونه بزاریم.که چون همسرم شغلش ازاده باید از سرمایش پول برداره.. شما بودید خونه رو میفروختید و جدید میخریدید یا چون اون خانم کاری به شما نداره بی خیال میشدید؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ترجیح میدادم اون محیط نباشم

مرسی گلی

خیلی دو دلم

هم واقعا دلم میخواد برم

هم خونمونو  به سلیقه خودمون بازسازی کردیگ.دلم نمیاد ازش دل بکنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خودتو تو دردسر ننداز شوهرت همون شوهره اگه بخواد خیانت کنه همه جا میتونه خاطره سازی کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مرسی گلی خیلی دو دلم هم واقعا دلم میخواد ب  هم خونمونو  به سلیقه خودمون بازسازی کردیگ.د ...

عزیزم چون خودم به چیزها حساسم و میدونم با موندن اونجا بیشتر بهم میریزم ترجیح میدم اونجا نباشم.شرایطم سبک سنگین کن.نطر همسرت چیه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بنظرم خودتو تو دردسر ننداز شوهرت همون شوهره اگه بخواد خیانت کنه همه جا میتونه خاطره سازی کنه

دوستامم همینو میگن.

میگن خونه رو عوض کنی.

تو خیابون که باهاش نیستی. حتی اگه بازمبا همین خانم همسایه باشه..تو که همه جا با همسرت نیستی..

بیخیال میشدم ولی ن چون اون خانم کاری نداره چون میدونستم جای دیگه هم برم شوهرم کس دیگه رو پیدا میکنه

خدا نکشتت😄

ببخشید جدی بود ولی خندم گرفت

دوستامم همینو میگن. میگن خونه رو عوض کنی.  تو خیابون که باهاش نیستی. حتی اگه بازمبا همین خانم ...

بنظرم جابجا شدنت،یعنی فرار کردنت 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم چون خودم به چیزها حساسم و میدونم با موندن اونجا بیشتر بهم میریزم ترجیح میدم اونجا نباشم.شرایطم ...

خرداد ماه که میگفت حتی الان..ساعت ۲ شب.. بگی از اینجا بریم. صبح اثاث میبریم.

ولی خوب تا الان هستیم اینجا و میگه هر چی تو بگی..

خرداد ماه که میگفت حتی الان..ساعت ۲ شب.. بگی از اینجا بریم. صبح اثاث میبریم.  ولی خوب تا الان ...

همین که فهمیده خیلی مهمه.بازم خوب فکرلتو بکن از رو احساس تصمیم نگیر.بهترین ها براتون پیش بیاد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم