2789
عنوان

پروتز سینه

658 بازدید | 17 پست

کسی انجام داده ؟هزینه اش چقدره ؟اگر کسی بخواد باردار بشه ایا باید پروتزها در بیان یا مشکلی ندارن؟هرکسی انجام داده تجربیاتش بگه ممنونم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انقدر دلم میخواد پولش نیست متاسفانه 🤧😂

هزینه اشو میتونم یه کاری کنم مشکلی نیست کسی تجربه اشو بگه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
فکر کنم الان نزدیک۴۰ ۵۰ت باشه برای بارداری هم مشکلی نداره

یعنی باردار بشی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

من از متخصص شنیدم حتی برای شیردهی مشکلی ایجاد نمیکنه 🤚

چه عالی پس تو برنامه ام میزارم حتما انجامش بدم چون با روغن اینا واقعا سایزش عوض نمیشه

توی تاپیکا سرچ کن حرف زدن در موردش من قبلا خیلی در موردش خوندم فقط دوران نقاهت اش خیلی سخته

چرا سخت ؟

پروتز سینه رو بهتره زمانی انجام بدی که قصد بارداری نداشته باشی. البته بازم باید با دکتر مشورت کنی. شاید امکان شیردهی باشه بعدش. به نظر من برو پیش دکتر شاهین بهجو ازش مشورت بگیر و پیشش عمل کن