2777
2789

یک هفته تا ده روز از موعدت که گذشت بی بی بزن...انشاالله که دلت شاد بشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامن ی روز از موعدم گذشته بود زدم مثبت بود هردوتاش دقیقا فرداش زدم مثبت شدن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنونم عزیزم بیشتر دلم نمیخاد بزنم ک مبادا منفی بشه،خودم مهم نیستم ولی از این ک  شوهرمو ناامید ...

نه عزیزم اگر میخوای مطمئن شی آزمایش بتا بده چرا ناامید نشد ماه بعد اقدام کن من خودم ده ماهه واسه دومی اقدامم تا خدا چی بخواد

نه عزیزم اگر میخوای مطمئن شی آزمایش بتا بده چرا ناامید نشد ماه بعد اقدام کن من خودم ده ماهه واسه دوم ...

ان شالا ک هر چه زودتر دوباره دامنت سبز شه

ببخشید ی سوال دیگ من چون بچه ای ندارم اطلاعاتمم کمه.

شمام الان ک اقدام هسید ترشح ابکی دارید؟

ان شالا ک هر چه زودتر دوباره دامنت سبز شه ببخشید ی سوال دیگ من چون بچه ای ندارم اطلاعاتمم کمه. شما ...

ترشح آبکی واسه زمان تخمک گذاری و لانه گزینیه،منظورت بی رنگ و کمی کشداره؟مثل سفیده تخم مرغ؟

اگه اینطوریه بارداری عزیزم

ترشح آبکی واسه زمان تخمک گذاری و لانه گزینیه،منظورت بی رنگ و کمی کشداره؟مثل سفیده تخم مرغ؟ اگه اینط ...

مثل ترشح زمان تخمک گذاری نیس ک کش دار باشه.فقط ابکیه.همش حس میکنم پری میاد.میرم میبینم ابه