2777
2789
عنوان

منشی دکتر گفت 🥺🥺

224 بازدید | 9 پست

من کبدم چربه گرید 1 و پلی کیستیک هم هستم. تازه فهمیدم و  درمان رو تازه شروع کردم

یکی از علائمی که تو هر دوتاشون مشترکه چربی پوسته 

و به دلیل همین چربی پوستم منافذم روز به روز بیشتر میشه البته بعد از عمل بینی منافذم خیلی بزرگتر شد

تماس گرفتم مطب دکتر پوست و مو که کارش لیزره 

منشی گفت برای منافذ زیاد نتیجه نمیگیرید 😭😭😭

پس من این منافذ رو چکارررر کنمم

تنها امیدمم این بود این که میرم دکتر چربی پوستم رو درمان میکنم بعددلیزر میکنم برای منافذ🥺🥺🥺

فشیال برو خیلی کنترل میشه 

حتما حتماااا روتین پوستی داشته باش صورتمم با اب داغ نشور

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین پوستی داشته باش 

تونر بادی شاپ و سرم نیاسینامید بزن 

ضدآفتاب 

شوینده کنترل چربی 

یخ هم خوبه

و..

اونارو درمان میکنی اینم کنارش داشته باش 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
فشیال برو خیلی کنترل میشه  حتما حتماااا روتین پوستی داشته باش صورتمم با اب داغ نشور

فشیال رفتم بهترینننن جا 

بیشتر منافذم باز شد 

نوبت گرفتم برای دکتر پوست و مو که اون بهم روتین بده

هرچی گرفتم بهم نساخت

روتین پوستی داشته باش  تونر بادی شاپ و سرم نیاسینامید بزن  ضدآفتاب  شوینده کنترل چ ...

آفرین دقیقا تونر بادی شاپ تی تری و نیاسینامید اوردینری رو خیلییی تعریفش رو شنیدم حتمااا میگیرک

آلودگی پوست(لایه برداری دیر ب دیر) و حمام آب گرم از دلایل منافد باز هست

من یک رور درمیون حمامم 

ولی لایه برداری مرتب انجام نمیدم 

لایه بردار استفاده میکنم بدتر میشه

قبلا با آب گرم حمام میکردم و الان دو ساله با آب ولرم رو به سرد

آفرین دقیقا تونر بادی شاپ تی تری و نیاسینامید اوردینری رو خیلییی تعریفش رو شنیدم حتمااا میگیرک

حتما بگیر گلم

این منافذ رو خیلیا دارن ناراحت نباش

با روتین پوستی خیلی بهتر میشه، فقط صبور باش 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
حتما بگیر گلم این منافذ رو خیلیا دارن ناراحت نباش با روتین پوستی خیلی بهتر میشه، فقط صبور باش  ...

مرسی گلم 

حتماا

منافد توی آفتاب خیلییی زشت دیده میشه 

برای همین از آفتاب فراریم 

منافذ فقطط اطراف بینیم داشتم 

الان گونمم داره منافذش باز میشه 

دکتر زنان گفت بخاطر پلی کیستیک و کبد چربته