2777
2789
عنوان

تغییر رشته

217 بازدید | 5 پست

سلام

دوستان من رشته تجربی هستم ولی تا چیزای مربوط به بیمارستان رو میبینم اصلا علاقه ای بهش ندارم و همش فکر میکنم که کارایی که مربوط به کامپیوتر و موبایل اینا هست رو بیشتر دوست دارم. موقع درس خوندن و اینا حواسم میره به اینکه رشته ریاضی برام بهتره بوده و باعث میشه فکرم مشغول این موضوع بشه.به نظرتون چی کار کنم؟ از اول به رشته تجربی علاقه داشتما ولی الان فکر میکنم هیچ علاقه ای ندارم😔میشه کمک کنید

به هیچ عنوان تغییر رشته نده ازت خواهش میکنم اینکارو نکن

ببین تو بعد کنکورت میتونی راحت با سوابق تحصیلی بری رشته کامپیوتر ثبتنام کنی یا اصلا کلاسای کامپیوتر بیرون ثبتنام کنی مخصوصا برنامه نویسی

پس وقتی میتونی بعد کنکورت این مسیرو بری دلیلی نداره رشته تو عوض کنیو خودتو بدبخت کنی

قشنگ درستو بخون کنکورتو بده تجربی بهترین و پردرامدترین رشتس قرار نیس فقط تو بیمارستان باشی فیزیوتراپی بینایی سنجی اینجور رشته ها اصن نیازی نیس بری بیمارستان

کنکور تجربی بده قبول شدی ک افرین ولی قبول نشدی فدای سرت برو با سوابق تمام رشته های مهندسی بخصوص کامپیوتر راحت ثبتنام کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دیر نشده تصمیم قطعیت رو بگیر ، نه اینکه چند سال بعد یادت بیفته مسیرو اشتباه اومدی 

متاسفانه تو همین مشکل گیر کردم و نمیتونم تصمیم بگیرم .میترسم تغییر رشته بدم اخر پشیمون بشم

متاسفانه تو همین مشکل گیر کردم و نمیتونم تصمیم بگیرم .میترسم تغییر رشته بدم اخر پشیمون بشم

ببین دفترچه انتخاب رشته کنککور رو حتما دانلود کن، رشته هایی رو که میتونی بری نگاه کن و راجبشون از الان تحقیق کن

خیلی کمکت میکنه

به هیچ عنوان تغییر رشته نده ازت خواهش میکنم اینکارو نکن ببین تو بعد کنکورت میتونی راحت با سوابق تحص ...

خودمم از همین میترسم نغییر رشته بدم و پشیمون بشم😔موندم چی کارکنم .درگیر قکر کردن بشی و نتونی تصمیم بگیری واقعا سخته.وای یه هدف داشته باشی از این دربهدری اسونتر میگذره