2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عروسی میگیرم

چند از دخترای فامیله ما میخواستن عروسی نگیرن 

عقد کردن و رفتتد سر خونه زندگیشون  ولی بعد از یکی دوسال هردوتاشون عروسی گرفتند

عروسی نگیری بعدا پشیمون میشی

عروسی فقط یباره ک میتونی لذتشو واسه اولین بار ببری ولی مسافرت همیشههههههه هست حتی اگرم نری مسافرت بازم حسرت نمیخوری ولی وقتی بببینی قرار بود ی روز مال تو باشه مث ملکه ها بشی و نداشتی اون روزو میشه ی حسرت خیلییییییی بزرگ

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من چند ماه پیش عروسیم بود که فقط اقوام درجه یک و دوستامونو دعوت کردیم. یعنی خاله عمه عمو دایی خودمون و پدر و مادرامون. بچه های عمه و ... مامان و باباهامونم دعوت نبودن. فقط خودشون و همسرشونو دعوت کرده بودیم. منو همسرم باهم فامیل نزدیک بودیم و از یه طرف مهمونامون مشترک بودن. دوستامونم چون شهر دیگه ای زندگی می کردن نتونستن بیان. شاید کلا مهمونامون100 نفر بودن

من رفتم بهترین آرایشگاه شهر و لی بهش نگفتم عروسم. نمی خواستم هزینه زیادی بابت آرایشگاه بدیم. بعدشم رفتیم یکی از آتلیه های معروف شهر و کلی عکس دوتایی گرفتیم. اینم بگم که لباس عروس نپوشیدم و یه کت خوشگل سفید که گلدوزی کار دست داشت خریدم واسه خودم که بعدنم بتونم بپوشمش. عروسی مونم چون تعداد مهمونامون کم بود مختلط توی یکی از هتلای لاکچری شهرمون گرفتیم. کیک و گل آرایی داشتیم اما نه نجومی و قیمت بالا. فقط یه کیک و سن شیک و تقریبا ساده که برای عکسای یادگاری فضای قشنگی داشته باشیم. چندتا فیلمم فیلم بردارمون ازمون گرفت بین مراسم و ما گروه دف نوازی هم دعوت کرده بودیم. مهمونامون خیلی خوششون اومده بود چون جلسه مون با بقیه جلسات خیلی فرق داشت و خب ساده و مختلط بودن جلسه براشون جالب بود. راستی ما برنامه رقص نداشتیم کلا چون خودمون علاقه نداشتیم و عروسیمون خیلی یهویی شدو تایم تمرین نداشتیم. تازه عکس و فیلمامونم خام تحویل گرفتیم و هزینه آلبوم و ادیت ندادیم. خیلیم راضیم هستیم از کاری که کردیم. اینم بگم که چون تعداد مهمونامون کم بود برای پذیرایی مون بیشتر از عروسیای بقیه فامیلمون خرج کردیم و همه خوششون اومده بود خداروشکر