2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدرد نمیخوره ، یهو میبینی دیگ ج نمیده 

کاش جاش ی قرص گلوتاتیون برند معتبر سفارش میدادی ک خیلی تاثیر داره واقعا ، و زیاد ازش نتیجه گرفتن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
مثل چی  حالا گفتم اثر نکرد باید پولم بدی قبولم کرده

مثل گلوتاتیون پرمیوم،  اسم دقیق برندش یادم نیست 

ولی تو ی کانال ایتا خیلی نتیجه بخش بوده 

خودم هنوز استفاده نکردم ولی بخوام بخرم همینو میخرم ن بقیه رو

چون در مورد لزل و بقیه تحقیق کردم خوب و ماندگار نیستن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
مثل گلوتاتیون پرمیوم،  اسم دقیق برندش یادم نیست  ولی تو ی کانال ایتا خیلی نتیجه بخش بوده& ...

حالا من تازه دیروز سفارش دادم تا بخاد برسه ده دوازده روز میشه استفاده کنم ببینم چه طوره بهتون میگم .....

سلام عزیزم منم میخام بخرم جواب داده رو‌شما؟

سلام عزیزم من ک سفارش دادم پانزده تا دونه خوردم ولش کردم ب نظرم تاثیر نداشت ولی قرص ویتامین ای گرفتم روزی یه دونه خوردم شاداب تر بود پوستم 

ولی پیگمنتا رو یه دکتر تایید کرده

2823
2791
2779
2792