2777
2789
عنوان

همکار خانم

690 بازدید | 59 پست

سلام ازتون کمک میخوام

من تازه باردار شدم توی سه ماهگی ام . بعد همسرم کارمند بانکه تازگیا یه همکار خانم براشون اومده که مجرده،  قبول دارم منم خیلی حساسم تو بارداری حساسیتم بیشتر شده ولی این خانم بااینکه میدونه شوهرم متاهله خیلی دوروبرش میچرخه و باهاش میخنده به شوهرمم میگم میگه نه دختر خوبیه ،تا ساعت پنج وشیشم توبانک باهمن حتی یه زنگم اصلا بهم نمیزنه.

بخداشبا تا صبح بیدارم و زندگیم زهرمار شده بگید باید چیکار کنم

معمولا همه ازت خوششون نمیاد.ولی همه که مهم نیستن..

بروبانک خودت رونشونش بده

شوهرت روهرروزسیرکن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بروبانک خودت رونشونش بده شوهرت روهرروزسیرکن

آخه تو ساعت اداری که مشغوله منو نمیبینه بعد از ساعت اداری ام که در بانکو میبندن نمیشه برم تو☹️

چطوری سیر کنم؟چون حاملم دست و بالم بسته

یعنی انقد به شوهراتون بی اعتمادید؟؟ خب همکارا باهم صحبت میکنن گاهی میخندن و قطعا تایم کاری تا اخر اون تایم باهمن

چه حرفایی میزنید خب کارمند بانک سرش شلوغه معمولا نمیتونه که مدام زنگ بزنه

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

دختره در و دافه؟؟؟؟؟؟؟

نه والا خیلی ام زشته از نظر من ولی وقتی به شوهرم گفته زشته هیچی نمیگه بعدم نظرشو راجب قیافش ازش پرسیدم گفت هرکی یه قیافه ای داره دیگه من چیز زشتی ندیدم

درسته میگن جامعه بد شده ولی آدم چیزایی در نی نی سایت میبینه و میشنوه

گلم شما داری خودت رو آزار میدی

یعنی چی تا یه دختر مجرد یا همکار خانم پیش همسرتون باشه سریع اینجوری موضع میگیرید

لطفا شده یکسال تشریف ببرید سرکار، متوجه بشید خانم و آقا همکار اگر باهم صحبت میکنن حس خاصی وجود نداره

مگه میشه صبح تا عصر همکاران با چهره جدی باهم باشن!

عزیزان تیپ شخصیتی هرکسی فرق داره شاید یکی خونگرم تر باشه یکی رفتارش سرد باشه

صرف اینکه یک نفر خونگرم باشه بدبودن نیست.

وفاداری و خیانت به ذات هرکس بستگی داره

آخه تو ساعت اداری که مشغوله منو نمیبینه بعد از ساعت اداری ام که در بانکو میبندن نمیشه برم تو☹️ چطور ...

ساعت اداری بروپیش همسرت ویه حالی بپرس وبرگرد

هرروزنروماهی۱_۲بار

خودت تندتندبه همسرت زنگ بزن

اوایلش غرمیزنه بعدعادت میکنه

درضمن رابطه برای باردای مضرنیست ومفیدهستش

حتی تاروزآخر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یعنی انقد به شوهراتون بی اعتمادید؟؟ خب همکارا باهم صحبت میکنن گاهی میخندن و قطعا تایم کاری تا اخر او ...

آخه شوهرم آدمیه که خیلی به زنا توجه میکنه و نگاه میکنه

بعدم من نمیخوام هر  دقیقه زنگ بزنه ولی خب حداقل وقتی میدونه مریضم در حد سی ثانیه که میتونه بهم زنگ بزنه حالمو بپرسه

درسته میگن جامعه بد شده ولی آدم چیزایی در نی نی سایت میبینه و میشنوه گلم شما داری خودت رو آزار میدی ...

ببین میگه باهمسرش میگه ومیخنده

منم۵سال محلی کارکردم همه مردبودن ولی عین برج زهرمارمیرفتم ومیومدم

همسراشون بارهااومدن ومنودیدن

پشت سرم گفته بودن باوجودفلانی شوهرامون باکسی دیگه هم بگرده ایشون بهمون خبرمیده

خدایی همکارام آخری که اومدم بیرون بخاطرازدواج فقط آبجی صدام میکردن

درسته میگن جامعه بد شده ولی آدم چیزایی در نی نی سایت میبینه و میشنوه گلم شما داری خودت رو آزار میدی ...

من نمیگم حق با منه من بخاطر اینکه کمک خواستم این تاپیکو زدم که چیکار کنم دنبال راه حلم،

شوهرم نمیذاره برم سرکار بااینکه لیسانس دارم ولی میگه محیط کار واسه خانم خوب نیست